Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gusztustalanul kövér vagyok....

Gusztustalanul kövér vagyok. Hogy csináljam? 5 hónapja szültem nem szoptatok. És csak hízok hízok és hízok! Egyszerűen nincs határ nálam, kitágult a gyomrom!

Figyelt kérdés

Mindig csinos modell alkat voltam, terhességem előtt felszedtem 12kg-ot,de nem volt probléma még úgy sem!

Aztán terhesség alatt felszedtem 25-ot, miután megszültem 1 hónapra rá már -18 kg lement 77kg voltam, és utána valahogy visszajött a 18 sőtt ráhíztam.

A húst igénylem, ha éhezek rosszul vagyok szédelgek. a Tornával várnom kell mert császároztak!

De már ezt nem bírom, gusztustalanul kövér vagyok

2009. jan. 23. 18:31
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nem mindegy hogy császároztak érzed-e még hogy fáj be van-e gyulladva.Én már kétgyermekes anyuka vagyok van egy 3éves és egy 11hónapos babám és mindkettő császárral született egy bizonyos probléáma miatt.nekem az orvosom azt mondta 6hónapig ne tornázzak addig ki is birtam istenem mégiscsak egy babát szültem 20kg feleslegem volt az elsőnél és leadtam.Egyszerű mindent zöldséggel a húst és külön a rizst nagyon finom és olvadnak a kilók.NAssnak a gersli tejben főzve kevés mézzel vagy lekvárral eltelít és finom.de az étcsoki is finom kevésbé hizlal mint a tejcsoki és még egészséges is.jah és korai reggeli és korai vacsi.
2009. nov. 7. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!