Miért történik ez velem? Egyszerűen fogalmam sincs, h miért de mostanában nem bírom abbahagyni az evést még akkor sem ha már jól laktam. Akkor is eszek ha nem vagyok éhes. Nem tudom kontrollálni magam. Eddig 4 kilót híztam.
Tavasztól szeptember végéig szinte mindennap futottam de most már nem tudok mert amilyen amilyen rossz idő van... :/ Futópadom és hasonló gépeim nincsenek, edzőterembe pedig kb csak novembertől tudok majd lejárni, de addig én megőrülök. Voltam már kövér nem akarok visszahízni. :( Hogy állítsam le magam amikor rám tör az evési roham?Tényleg megőrülök! Sokszor már azon gondolkozom, h meghányatom magam de ezt még leírni is rossz. áááá
Segítsetek légyszi! Nyakamon a szalagtűző, igaz van még addig 1,5 hónap de nem akarok úgy kinézni mint egy tehén. :(
Valamivel le kell kötnöd magad.
Például rágózz, vagy legyen előtted mindig egy nagy üveg víz, és mikor ehetnéked van, igyál abból.
menj le harcműv edzésre. törött karokkal, vérző szétzúzott gyomorral nagyon nem lesz kedved enni.
persze a szükséges fehérjét, ch-t zsírt le kell majd valahogy tömnöd, hogy ne koplalj.. eleinte egy kis vérrel együtt visszajöhet, úgyhogy nagyon meg kell rágni :/
szóval, talán inkább uralkodj magadon, ez elég alapvető dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!