Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az beteges, ha gusztustalanul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az beteges, ha gusztustalanul kövér nőknél próbálkozok?

Figyelt kérdés

Mert azok bárkivel beérik és azért nem próbálkozom átlag nőknél mert azokért küzdeni kell. De koppantam, mert kiderült ők sem adják könnyen magukat.

Sokan azt állítják, hogy gyerekes az, aki undorodik a kövér nőktől. Én lejjebb adtam az igényeimet, de itt sincs sikerem. Akkor hova lejjebb? Nos eddig a 30 évem alatt csak náluk próbálkoztam normál testalkatú lányoknál soha, mert azok úgy is elutasítanának. Átlag nők biztos hogy nem állnának velem szóba, ezért próbálkozom olyannál, akit mindenki kerül. Igaz nem nagyon van hozzájuk gusztusom, de azon lehet segíteni.

2012. aug. 30. 20:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hát hallod, nem azért, de neked nem volt gyerekszobád? vagy mitől ilyen az önbizalmad? :(
2012. aug. 30. 20:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Tudod ennyi erővel k*rvákhoz is mehetnél...
2012. aug. 30. 21:00
 13/17 kicsiZoli ***** válasza:
nagy kofferba jó pakolni, csak égés vele utazni
2012. aug. 30. 21:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Csala Zsuzsának azt mondta a pasija, hogy akkora a se@@e, mint egy betonkeverő.

Aztán mikor legközelebb meg akarta dugni, a nő így szólt:

-Csak nem képzeled, hogy beindítom a betonkeverőt ezért a két kavicsért?

2012. aug. 30. 22:44
 15/17 anonim ***** válasza:
58%

Hát hallod kérdező, nekem is sokszor mondták már, hogy elégedjek meg a csúnya, kövér lányokkal, mivel alacsony, vékony, aranyos srác vagyok. De tényleg nem könnyebb őket sem megszerezni én is így tapasztaltam. Annyira válogatósak és felszínesek, hogy mind a tökéletes pasit várja, de nekünk meg megparancsolják, hogy adjuk lejjebb, ha rondák vagyunk és örüljünk, ha kapunk egy csúnya, kövér, de jellemre szerethető lányt.

Hát én inkább elhúztam egy szép prostihoz, életem legjobb élménye. Neked is csak javasolni tudom. Gondolj bele egy barátnő is van legalább 10 ezerbe, bár inkább többe kerül.

2012. aug. 30. 23:44
 16/17 anonim ***** válasza:
egy prosti semmi olyat nem tud megadni, mint egy barátnő.. micsoda felfogások:D
2012. aug. 31. 09:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem csoda, hogyha gusztustalannak tartod őket nem akarnak veled lenni.
2012. szept. 8. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!