Mit csináljak, hogy ne piszkáljanak azért, mert kövér vagyok? Hogy értessem meg velük, hogy ezzel nem segítenek?
17 éves lány vagyok, 82 kg.
Mindig is picit duci voltam, de ez már nagyon zavar.
Viszont a családom folyamatosan bánt... Anyukám nagyon szép nő még most, 40 évesen is. Jó a stílusa, utána fordulnak az utcán, sosem kellett diétáznia, vagy sportolnia. Az ő családjából mindenki ilyen. A nővérem is ugyanez, modellkedik is Pesten, külföldön.
Én sajnos apa génjeit örököltem.
A nevelőapám meg folyton sportol és piszkál, hogy én miért vagyok inkább itthon. Ő bánt a legjobban... Hogy fogyjak már le, undorodnak tőlem a fiúk, sosem lesz így barátom. Tegnap is hazajöttem, vettem egy nadrágot. Anya megnézte, mondta, hogy szép, a mostohaapám meg megszólalt, hogy egy elefántra vettem-e. Meg beszéltük, hogy pénteken esetleg kimegyünk Ausztriába vásárolgatni, de mondta a nevelőapám, hogy nekem felesleges menni, úgysem találok semmi a méretemben, max cipőt.
A másik meg az, hogy anya mondja, járjak el kangoora, vagy pilatesre... De ilyen helyekre jár a legtöbb lány a suliból és én nem is szeretnék mások előtt szerencsétlenkedni, szenvedni.
Pl. a túlsúly egyik oka az alváshiány.
Tehát először is legalább 10 órákat kéne aludnod. Azután több idő kéne Magadra.
Én a legerősebb sulikba jártam mindig és 12 különórára mellette, de utólag máshogy csinálnám, sokkal inkább az egészségemre koncentrálnék.
Kb. 176 cm vagyok.
Hülyeség, hogy a mostohaapám vonzódna hozzám.
Anyukád szégyellje magát és ezt nyugodtan megmutathatod neki! Együtt él társként egy olyan bunkó szemétláda alakkal, aki az ő gyerekét sértegeti, boldogtalanságba kergeti? Ha nálunk történne, az ablakon szórnám ki az összes holmiját a második hasonló megnyilvánulására. Mellesleg szólva ő olyan sármos George Clooney? Vagy inkább olyan, mint egy piaci kofa?
Ne törődj vele, később még lefogyhatsz magadtól, vagy nem, ha olyan alkat vagy, ez van, ez a saját életed. A mostohád meg tehet egy szívességet.
"Hajnal 1-2, néha 3, mire oda jutok, hogy alszok. Így nem tudnék felkelni hajnal 5-kor azért, hogy tornázzak."
Valamit nagyon nem csinálsz jól.
Bocsanat elkuldte.
Szoval engem is baszogatnak, hogy fogyjak le, de minnel inkabb igy akarnak gyozkodni, en egyre csak kenyelmetlenul erzem magam es mar csak azert is , de sz*rok a velemenyukre(mondjuk azert igy nem szolnak be, mint a bunko neveleoapad. En a helyedben ezt nagyon nem turnem).
En azt fogom csinalni, hogy ertelmes emberek modjara leulok veluk es megmondom nekik, hogy koszonom, hogy ennyire oda figyelnek ram, de szeretnem ha ezt befejeznek, mert ezzel tobbet artanak, mint segitenek. Neked is csak ezt tudom tanacsolni, gondolom azert csak kepesek a kommunikaciora.
Van felesleged, de ilyen magassággal annyira nem vészes, hogy elefántot kelljen emlegetni... Szegény kislány, nincs elég bajod a tanulással (szörnyű lehet, én alig tanultam, szintén erős gimiben, matek tagozaton...)... No de annak hamarosan vége, itt a nyár, foglalkozhatsz magaddal, nem? Valami mozgást kezdj el, de az étrend az alap. Akármit is mondanak, le lehet fogyni mozgás nélkül, csak érdemesebb mozogni is, az egészséghez úgyis kell, nekem a közérzethez és energiához is alapvető legalább némi séta (később majd valahogy ráveszem magam többre, szeretnék izmosodni, mert az szép és hasznos, egészséges is).
Ne 90 napos szénhidrátkúrákat nyomj, inkább válts egy kiegyensúlyozott életmódra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!