Miért vállalnak a szegények gyereket? Mi a jó nekik abban, ha van gyerekük?
Jobb egy szerencsétlennek nyomorogni, aki nem tehet semmiről? Jólesik nekik látni ahogy szenved a gyerek a panellakásban például?
Sajnos tapasztalatból tudom, hogy nincs annál rosszabb, mint ha a gyerek szar tízemeletes panel dzsungelben, lakótelepen nől fel.
Hiába lesz akármilyen jó tanuló valaki, akkor is 20-on valahány éves koráig biztos, hogy szegénységben fog lenni, nem tud zsíros állást kapni érettségivel. De 97%, hogy utána se, hiszen magyarországról beszélünk.
Ha valaki rosszul él, mi a jó neki a gyerekvállalásban? Én sajnos rengeteget szenvedtem kizárólag amiatt, mert szegény családba születtem.
Véleményem szerint az emberek nem gondolnak a jövőre, azt hiszik jó a gyereknek egy panel, vagy egy nagyon rossz állapotú ház, szoba-konyha, ilyesmi.
Nem azt mondom, hogy csak a Rózsadomra kéne gyereket vállalni, de ha körülnézünk, lopások, rablások, gyilkosságok és egyéb erőszakos bűncselekmények elkövetői mind szegény családba született emberek.
Úgy gondolom kevés a jó nevelés, vagy próbálkozás és a szeretet, hatalmas szükség van a jó anyagiakra.
"ha körülnézünk, lopások, rablások, gyilkosságok és egyéb erőszakos bűncselekmények elkövetői mind szegény családba született emberek."
A turost, csak nekik nincs penzuk ugyvedre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!