Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya megöl, ha nem megyek be....

Anya megöl, ha nem megyek be. De mit csináljak? Adnátok valamilyen tanácsot?

Figyelt kérdés

Ma van a tavaszi szünet utolsó napja, én tegnap értem haza.

Felkeltem és megtudtam, hogy holnap 2 tz-t írunk, én pluszba még egyet, mert a legutóbbinál nem voltam ott.

A legjobb megoldás az lenne, ha holnap sem mennék be, mert csütörtökön úgyis elutazom, szóval 1 nap ide, vagy oda, nem igazán számít...

Viszont én december óta összesen kb. 5 hetet töltöttem utazgatással, pihenéssel és anya már azt sem akarta, hogy most elutazzak a tavaszi szünetben, mert inkább tanuljak. De megnyugtattam, hogy az átlagom bőven 4.00 felett van, nem is írok dogát semmiből, mert ugye ki az az idióta, aki szünet után rögtön tz-vel kezd...

A tananyagokról fogalmam nincs, mert március végén sem voltam bent, puskázni is csak úgy tudok, hogy nagyjából belövöm, hogy melyik anyagrésznél kell keresnem. Ráadásul amikor dogát pótolok, ott még segítségem sincs, senki nem tudja megírni helyettem, netről sem igazán tudom lemásolni. Mert van, mikor 20 gyerekkel írom, olyan tanárnál, aki végig netezik, vagy olyan is van, hogy egyedül, miközben a tanár végig figyel.

Az átlagomat sem szeretném lerontani, meg tényleg, most plusz 1 nap nem sokat számít.

De anya már tegnap is mondta, hogy kedd este nem akarja hallgatni, hogy mennyire nincs kedvem bemenni, mert ha kell, pizsamában cipel be a suliba.

2015. ápr. 7. 09:50
 81/98 anonim ***** válasza:
100%
Á, dehogy, előző. Most nézegeti éppen a neten, hogy milyen egzotikus, menő országok vannak, ahol "ő nyaralt". :-DDDD
2015. ápr. 7. 12:56
 82/98 anonim ***** válasza:
100%
Ruccanjatok ki iskola helyett Bécsbe vásárolgatni,vagy 16 évesen operába különbusszal,esetleg a Maldív szigetekre,ahol apád ügyvéd haverjával kefélhetsz minden este. Más most nem jut eszembe amit kitaláltál eddig.
2015. ápr. 7. 12:57
 83/98 anonim ***** válasza:
100%
...és ahova persze ő nem akart menni, de a szülei kényszerítették rá. Ott pedig találkozott valamelyik külföldi miniszterelnök fiával, akivel össze is jöttek.
2015. ápr. 7. 12:58
 84/98 anonim ***** válasza:
100%
anyarabszolga épp eteti
2015. ápr. 7. 13:00
 85/98 anonim ***** válasza:
100%
De most akkor a Moszkvás kérdés is a kérdezőtől származik???
 86/98 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos én elhiszem hogy ez a helyzet, amit a kérdező felvázolt...és az ilyenek nincsenek is kevesen, a szülők meg csak későn kapnak észbe, hogy hoppá elrontottak valamit. A középsuliban sok tanár kivételezik a gazdag porontyokkal. Ezek szerint a matektanár nem ilyen, neki respect, a többi meg ássa el magát.
 87/98 anonim ***** válasza:
100%
ó, 76, tényleg, már el is felejtetem a kiscsajt, aki el akart menni a barátnőjéért, mert az valami hatalmas bajba került :)
2015. ápr. 7. 13:07
 88/98 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig az összes választ, de úgy gondolom, hogy ha nem kamu a kérdés, akkor ennek semmi köze a dolgozatokhoz meg az átlagához. Az ilyen jó tanulók amúgy is ilyenkor azon vannak, hogy meg tudják írni a dolgozatokat és nagyon tanulnak, mert van felelősségérzetük. Ennyit simán meg lehet tanulni egy nap alatt. Ha annyira jól puskázik akkor megkérdezi valamelyik osztálytársát (ha már ő nem tudja), hogy miből írnak és ír egy nyamvadt puskát (az megint egy másik kérdés, hogy így mire fogja vinni...) Mindegy, lényegtelen, itt nem ezekről van szó, hanem egyszerűen nincs kedve suliba menni és így próbál meggyőzni minket, hogy adjunk neki tanácsot, hogy ne kelljen bemennie. Ennyi az egész. Vagy kamukérdés. Mindenesetre azért elég siralmas:)
2015. ápr. 7. 13:31
 89/98 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne is reagáljatok rá.

1., Kamu kérdés, csak idegesíteni akar.

2., A kérdező tényleg nagyon retardált, és össze-vissza hazudozik.:D

Kémia, és matek hol van a felsorolásból? De érdekes, te már a 2. nyelvből is nyelvvizsgáztál? Mesélj még, azt hogy csináltad 15 évesen, amikor heti 3 órád van belőle? Ja, hogy te már általánosban 2 nyelven beszéltél felsőfokon? Jól van, neked elhisszük.:DD

2015. ápr. 7. 13:37
 90/98 anonim ***** válasza:
Jó nagy kamu ez az egész!!!!
2015. ápr. 7. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!