Anya megöl, ha nem megyek be. De mit csináljak? Adnátok valamilyen tanácsot?
Ma van a tavaszi szünet utolsó napja, én tegnap értem haza.
Felkeltem és megtudtam, hogy holnap 2 tz-t írunk, én pluszba még egyet, mert a legutóbbinál nem voltam ott.
A legjobb megoldás az lenne, ha holnap sem mennék be, mert csütörtökön úgyis elutazom, szóval 1 nap ide, vagy oda, nem igazán számít...
Viszont én december óta összesen kb. 5 hetet töltöttem utazgatással, pihenéssel és anya már azt sem akarta, hogy most elutazzak a tavaszi szünetben, mert inkább tanuljak. De megnyugtattam, hogy az átlagom bőven 4.00 felett van, nem is írok dogát semmiből, mert ugye ki az az idióta, aki szünet után rögtön tz-vel kezd...
A tananyagokról fogalmam nincs, mert március végén sem voltam bent, puskázni is csak úgy tudok, hogy nagyjából belövöm, hogy melyik anyagrésznél kell keresnem. Ráadásul amikor dogát pótolok, ott még segítségem sincs, senki nem tudja megírni helyettem, netről sem igazán tudom lemásolni. Mert van, mikor 20 gyerekkel írom, olyan tanárnál, aki végig netezik, vagy olyan is van, hogy egyedül, miközben a tanár végig figyel.
Az átlagomat sem szeretném lerontani, meg tényleg, most plusz 1 nap nem sokat számít.
De anya már tegnap is mondta, hogy kedd este nem akarja hallgatni, hogy mennyire nincs kedvem bemenni, mert ha kell, pizsamában cipel be a suliba.
1 órád van egy nap, milyen iskolába jársz te?
hagyományos tantervű iskolákban nem nagyon van olyan, hogy 6 óránál kevesebb legyen egy nap
Gimnáziumba járok.
Úgy van kevés órám, hogy nyelvekből letettem még tavaly az osztályozót, tesire meg nem kell bejárnom a felmentésem miatt.
Na, ha ilyen szrul állnál, akkor elfeljthetnéd, hogy utazgatsz.
A-a, otthon maradsz, és tanulsz, mint a kisangyal, mászkálni ott a nyár - feltéve, ha nem bsznak meg.
Egyébként, ne meséld be, hogy "megtudtad", csak úgy?! Kamu, tisztában voltál vele, hogy tz-ztek (pláne, mert ezt azért előre megmondják a tanárok), csak lusta voltál tanulni, most meg lógni akarsz.
Igaza van anyádnak, de ha az én gyerekem lennél, sehová nem mennél, az is tuti.
Tessék:
-irodalom, heti 3 óra
-nyelvtan, heti 1, erre nem sűrűn jutok be
-töri, heti 3
-etika, heti 1, szinte sosem vagyok ott, így üres a pénteken
-társ. ismeret, heti 1 óra
-média, szintén
-osztályfőnökire nem igazán megyek be
-biológia, heti 2 óra
-fizika megint 2 óra
Ez 17 óra, bárhogy számolom... Ebből kettőn szinte sosem vagyok ott.
Haha de elvagy szállva magadtól. A jegy nem jelent semmit.
Oké, hogy 4-es vagy, de mivel összepuskáztál mindent, le merném fogadni semmit nem tudsz. Az is oké, hogy előre megvan már a munkahely. Viszont próbálj érvényesülni úgy, hogy buta vagy mint a tök.
Mutogathatod, majd a 4-es bizonyítványodat, meg földhöz verheted magadat. Csak körberöhögnek majd az egyetemen is, meg majd később is...Gondolom apád se puskázta szét az életét, akkor nem itt tartana. Vagy ha igen, akkor biztos nem mennék hozzá jogi ügyekben....De azért jó próbálkozást :D
Ja és pontozz csak le nyugodtan...én is jót mosolygok a gép előtt ahogyan te :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!