Anya megöl, ha nem megyek be. De mit csináljak? Adnátok valamilyen tanácsot?
Ma van a tavaszi szünet utolsó napja, én tegnap értem haza.
Felkeltem és megtudtam, hogy holnap 2 tz-t írunk, én pluszba még egyet, mert a legutóbbinál nem voltam ott.
A legjobb megoldás az lenne, ha holnap sem mennék be, mert csütörtökön úgyis elutazom, szóval 1 nap ide, vagy oda, nem igazán számít...
Viszont én december óta összesen kb. 5 hetet töltöttem utazgatással, pihenéssel és anya már azt sem akarta, hogy most elutazzak a tavaszi szünetben, mert inkább tanuljak. De megnyugtattam, hogy az átlagom bőven 4.00 felett van, nem is írok dogát semmiből, mert ugye ki az az idióta, aki szünet után rögtön tz-vel kezd...
A tananyagokról fogalmam nincs, mert március végén sem voltam bent, puskázni is csak úgy tudok, hogy nagyjából belövöm, hogy melyik anyagrésznél kell keresnem. Ráadásul amikor dogát pótolok, ott még segítségem sincs, senki nem tudja megírni helyettem, netről sem igazán tudom lemásolni. Mert van, mikor 20 gyerekkel írom, olyan tanárnál, aki végig netezik, vagy olyan is van, hogy egyedül, miközben a tanár végig figyel.
Az átlagomat sem szeretném lerontani, meg tényleg, most plusz 1 nap nem sokat számít.
De anya már tegnap is mondta, hogy kedd este nem akarja hallgatni, hogy mennyire nincs kedvem bemenni, mert ha kell, pizsamában cipel be a suliba.
ez aranyos:D beadod, hogy milyen jó átlagod van, közben matekból majdnem bukásra állsz..
ami lehet nem így lenne ha nem lógnál állandóan.
nekem is volt egy idő amikor sokat hiányoztam, de megkérdeztem hogy mikor írunk és miből, hogy tudjak póoloni.
3tz tényleg sok egy napra, de mivel még reggel írtad ki a kérdést, ha neki állnál tanulni akkor lehet menne.
szerinted a tanárok nem látják, hogy mennyit hiányzol, vagy hogy a dogádban melyik rész van a netről másolva?
ezek után ne várj évvégén jóindulatot tőlük..
amúgy a négyes átlag hogy jön ki? felhúzza az ének, rajz és magatartás?
A stílusodból egyértelműen lejött, hogy tanulással hírből sem vagy ötös.
Szokásos tapló újgazdag vagy, aki azt hiszi, hogy a szülei pénzét is ő sz@rta.
Ne izgulj, fogsz te még orbitálisat koppanni. Nem most, de a bunkóság és a kötelességtudat totális hiánya mindig nagy pofont ad.
És mindig akkor, amikor a legrosszabb. Te életed, ott teszed tönkre, ahol és ahogy akarod.
Az enyém ugyanolyan jó marad akkor is, ha te csak pénzzel vagy képes előre jutni :)
ó, te biztos az apu pénzén élő kislány vagy, aki állandóan anyura panaszkodik...
Én tanár vagyok, két diákom versenysportoló az osztályból. HA este tízkor zuhan haza edzőtáborból, akkor is bejön másnap dolgozatot írni mindkettő... eszükbe nem jutna kifogásokat keresni, átverni a szüleit, a tanárait, az orvost...
Itt senki sem álszent. Középiskolában másfél hétig lázasan feküdtem otthon. Mielőtt visszamentem volna suliba, előtte való nap este közölte velem egyik osztálytársam, hogy másnap a magyar tanár meg akarja velem írattatni a tz-t. Tudtam, hogy semmi esélyem felkészülni rá tisztességesen, mégis bementem, megírtam, karó is lett, de mégis képes voltam kinyitni a kicsike kis számat, hogy megbeszéljek vele egy javítási lehetőség. Láss csodát, meg is kaptam rá a lehetőséget és a következő mégis csak 5-ös lett.
A kérdező egyértelműen egy sunnyogó kis görcs, aki nem képes felfogni a tettei súlyát. Nem kell megvédeni a kicsike kis szívét. Látszik rajta, hogy egész életében burokban nevelkedett, aki a szülei féltve óvtak a legapróbb felelősségvállalástól. Bocsi, de az ilyen kis nyálgombócokat nem tudom sajnálni.
De amúgy, Ti most miért próbáltok oltogatni?
Csak mert nagyon nem megy, egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondoltok rólam, maximum jókat mosolygok itt a képernyő előtt.
Nem verem át az orvosomat. Azzal hívtam fel, hogy kellene holnapra is egy igazolás, hová menjek, hogy beírja az ellenőrzőmbe. A magánrendelésére, vagy a kórházba.
A tanárok pedig semmit nem sejtenek, szeretnek nagyon. Nem kell a jóindulatuk. 3 éve ezt csinálom, mégis jóban vagyok a legtöbbel.
Ha most nem tanultál akkor miért tanulnál akkor amikor megint elutazol?
Akkor mindegy hogy mikor kapsz karót nem?
ha sokat hiányzol, automatikusan évet fognak veled ismételni
azt hiszem talán 250 óra után (ami neked már biztos hogy bőven meg van)
szerintem beszélj az osztályfőnököddel, hogy esetleg még tudsz-e tenni ellene vmit vagy ez ellen már semmit se lehet tenni
nem tudom a ti iskolátokban mennyire veszik ezt szigorúan, de ez a szabály
a másik, kérdd el az anyagot és szánd rá a mai napot, hogy legalább egy 2-esre meg tudd őket írni
ennyi idő alatt ezt a szintet még el lehet érni
nem lehet mindig kikerülni a problémákat és anyukádnak is megígérted, hogy holnap mész iskolába
nem teheted meg, hogy ezután mégis ellógod
ha most ehhez szoksz hozzá, hogy a szüleid támogatják az iskola helyetti szórakozásaidat, mi lesz később?
a munkahelyedről ki fognak rúgni ha sokat hiányzol, hiába van igazolásod
még megváltozhatsz, lehetsz felelősségtudóbb, de azt most kell elkezdeni
szedd össze magad, tanulj és menj be holnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!