Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya megöl, ha nem megyek be....

Anya megöl, ha nem megyek be. De mit csináljak? Adnátok valamilyen tanácsot?

Figyelt kérdés

Ma van a tavaszi szünet utolsó napja, én tegnap értem haza.

Felkeltem és megtudtam, hogy holnap 2 tz-t írunk, én pluszba még egyet, mert a legutóbbinál nem voltam ott.

A legjobb megoldás az lenne, ha holnap sem mennék be, mert csütörtökön úgyis elutazom, szóval 1 nap ide, vagy oda, nem igazán számít...

Viszont én december óta összesen kb. 5 hetet töltöttem utazgatással, pihenéssel és anya már azt sem akarta, hogy most elutazzak a tavaszi szünetben, mert inkább tanuljak. De megnyugtattam, hogy az átlagom bőven 4.00 felett van, nem is írok dogát semmiből, mert ugye ki az az idióta, aki szünet után rögtön tz-vel kezd...

A tananyagokról fogalmam nincs, mert március végén sem voltam bent, puskázni is csak úgy tudok, hogy nagyjából belövöm, hogy melyik anyagrésznél kell keresnem. Ráadásul amikor dogát pótolok, ott még segítségem sincs, senki nem tudja megírni helyettem, netről sem igazán tudom lemásolni. Mert van, mikor 20 gyerekkel írom, olyan tanárnál, aki végig netezik, vagy olyan is van, hogy egyedül, miközben a tanár végig figyel.

Az átlagomat sem szeretném lerontani, meg tényleg, most plusz 1 nap nem sokat számít.

De anya már tegnap is mondta, hogy kedd este nem akarja hallgatni, hogy mennyire nincs kedvem bemenni, mert ha kell, pizsamában cipel be a suliba.

2015. ápr. 7. 09:50
 51/98 anonim ***** válasza:
82%

Tyű, de nagy pofonokat fogsz te még kapni az élettől.

Apád nem fogja elnézni, hogy egy semmirekellő lustaság az alkalmazottja, úgy ki fog bszni, mint macskát... vagy, fel sem vesz.

De ilyen mentalitással az egyetemet sem fogod kijárni, az is tuti, vagy olyan gány "szakember" leszel, hogy mindenki sikítva menekül.

2015. ápr. 7. 11:36
 52/98 anonim ***** válasza:
93%

"Ez 17 óra, bárhogy számolom"

Ez 15, szóval tényleg bajok vannak matekból.

2015. ápr. 7. 11:37
 53/98 anonim ***** válasza:
89%

OK, tehát arra hagyatkozol, hogy apukád irodájában fogsz dolgozni, és ő kirúgni úgysem fog... legyen...

De:

1. Ha nem érettségizel le, ha nem végzed el az egyetemet, max adminisztrátornak, vagy takarítónőnek alkalmazhat.

2. Ha nincs mögötted tudás, akkor hogyan akarsz jogászkodni?

3. Mi lesz, ha neadj isten apukáddal történik valami?

Tudod, az élet elég nagy pofonokat tud adni!

2015. ápr. 7. 11:37
 54/98 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy megvan már a munkahelyed, de hidd el, a jogi egyetemet nem lehet ilyen mentalitással elvégezni.
2015. ápr. 7. 11:38
 55/98 anonim ***** válasza:
100%

a matekot kihagytad, az gondolom heti 4 óra

oké, gimnáziumban ezt még valahogy össze is tudod hozni

de mi lesz veled az egyetemen?

hiába van már meg előre a munkád, ha az egyetemet nem tudod elvégezni, nem sokra mész vele

56/98 A kérdező kommentje:

Ami érdekel, azt megtanulom.

Ezért van az, hogy töriből és irodalomból puskázás nélkül vagyok ötös.

Nyelvekből is jó vagyok.

Vagy szerintetek a 2 szép szememért kaptam felsőfokú nyelvvizsgát, 15 évesen?

57/98 anonim ***** válasza:
100%

Utazgatni volt időd, tanulni is legyen. Ennyire egyszerű, nem a kifogásokat kell keresni. Nekem is volt, hogy inkább elmentem bulizni, vagy valami, és nem tanultam tz-re, nyilván jó sz*r jegyet is kaptam. De nem bújtam ki a felelősség alól, tudtam, hogy én voltam a hülye, így jártam.

Egyébként, meg kell védenem a kérdezőt: Nekem 12.-ben volt olyan napom, amire egyáltalán nem kellett bemennem egész évben. Ugyanis angolból előrehozottam volt, infóból leosztályozóztam 11.-ben, tesiből pedig mindig is felmentett voltam betegség miatt. Az egyik napon pedig csak ezek az órák voltak, így nem jártam be, nyilván. Szóval igen, ilyen is van.

58/98 anonim ***** válasza:
62%

ugye tudod, hogy a gimis óraszámok a kötelező plusz választható órákból tevődnek össze, tehát ha hozzáadod a nyelvet, tesit, nincs meg a kötelező? Hol vannak a faktjaid? HA nincs külön fakt, akkor valamelyik tárgy óraszámának kellene magasabbnak lennie...

hányadikas vagy? MErt ha van társism, végzős. Viszont akkor meg nincs fizika...

2015. ápr. 7. 11:40
 59/98 anonim ***** válasza:
előző, sima gimis tantervben nincs infó 12-ben, csak ha faktos vagy...
2015. ápr. 7. 11:41
 60/98 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy faktos voltam ;)

Angol nyelvi előkészítő, informatika tagozaton. :)

0-5.-ig volt infóm. Igen, ilyen is van, ha ennyire kíváncsi vagy, el is árulom a suli nevét :D

2015. ápr. 7. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!