Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya megöl, ha nem megyek be....

Anya megöl, ha nem megyek be. De mit csináljak? Adnátok valamilyen tanácsot?

Figyelt kérdés

Ma van a tavaszi szünet utolsó napja, én tegnap értem haza.

Felkeltem és megtudtam, hogy holnap 2 tz-t írunk, én pluszba még egyet, mert a legutóbbinál nem voltam ott.

A legjobb megoldás az lenne, ha holnap sem mennék be, mert csütörtökön úgyis elutazom, szóval 1 nap ide, vagy oda, nem igazán számít...

Viszont én december óta összesen kb. 5 hetet töltöttem utazgatással, pihenéssel és anya már azt sem akarta, hogy most elutazzak a tavaszi szünetben, mert inkább tanuljak. De megnyugtattam, hogy az átlagom bőven 4.00 felett van, nem is írok dogát semmiből, mert ugye ki az az idióta, aki szünet után rögtön tz-vel kezd...

A tananyagokról fogalmam nincs, mert március végén sem voltam bent, puskázni is csak úgy tudok, hogy nagyjából belövöm, hogy melyik anyagrésznél kell keresnem. Ráadásul amikor dogát pótolok, ott még segítségem sincs, senki nem tudja megírni helyettem, netről sem igazán tudom lemásolni. Mert van, mikor 20 gyerekkel írom, olyan tanárnál, aki végig netezik, vagy olyan is van, hogy egyedül, miközben a tanár végig figyel.

Az átlagomat sem szeretném lerontani, meg tényleg, most plusz 1 nap nem sokat számít.

De anya már tegnap is mondta, hogy kedd este nem akarja hallgatni, hogy mennyire nincs kedvem bemenni, mert ha kell, pizsamában cipel be a suliba.

2015. ápr. 7. 09:50
 61/98 anonim ***** válasza:
100%
Huha és akkor most verjük magunkat a földhöz, hogy mert 2 tárgyból saját erődből vagy ötös, és jaj de jó meg tudtál csinálni egyedül egy felsőfokú nyelvvizsgát...ugyan már :D Tényleg lesznek itt gondok egyetemen.
2015. ápr. 7. 11:43
 62/98 anonim ***** válasza:
100%
de a két óra művészet is hiányzik...
2015. ápr. 7. 11:44
 63/98 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kerdezo!

Hat te hulye vagy! De jokat nevetek rajtad, koszi:)

2015. ápr. 7. 11:45
 64/98 anonim ***** válasza:

62, de a kérdezőnek nem csökken az óraszáma infó miatt, szóval ezzel ne védd...

heti 6 óra a nyelv, 5 a tesi, ha 11-be jár, heti 35 a kötelező óraszáma, az 23 maradék... nem 15, vagy mennyit írt.

2015. ápr. 7. 11:47
 65/98 anonim ***** válasza:
100%
megnézném azt az órarendet, ahol van olyan nap, hogy csak nyelv, tesi, plusz még egy valamilyen óra van...
2015. ápr. 7. 11:49
 66/98 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg utazgatás helyett tanulni kéne... Ez eszedbe sem jutott még??
2015. ápr. 7. 11:53
 67/98 anonim ***** válasza:

Nem védem a kérdezőt egyáltalán, csak elmondtam, hogy valóban lehet ilyen, hogy éppen úgy jön össze az órarend, hogy nem kell bejárni. Az óraszám nem csökken, csak aki leosztályozózik előre, annak automatikusan megvan év kezdetétől az óraszám-nálunk legalábbis így volt, gondolom máshol is így van.

Szóval, nem védtem a kérdezőt, de vannak olyan szerencsés esetek, hogy így jön ki pont az órarend.

2015. ápr. 7. 11:55
 68/98 anonim ***** válasza:
100%

Megmondta, hogy nem tud számolni. Hagyjátok rá, azt se tudja mi van! :D

Kérdező tényleg buta vagy mint a föld. Azt hiszed nyeregben vagy, szerintem 2 kilométerre a ló mögött :D Ha ezt a sok időt amit utazgatással, csalással, nagyképűsködéssel, hazudozással töltötted mind tanulásra fordítottad volna, te lennél itt az atyaúristen.

Nem baj. Jót nevetünk rajtad :D

2015. ápr. 7. 11:56
 69/98 anonim ***** válasza:
100%
Mondok egy szépet neked. Ha nem vagy képes a középsulis matekot legalább 3-asra összehozni, akkor a jogi egyetemet sem fogod elvégezni, mert egyszerűen nem tudsz agyat növeszteni. Én jogi egyetemet végeztem, volt olyan vizsga ami éppen hogy meglett, pedig jó tanuló voltam mindig is. Angolból 12 évesen, oroszból pedig 16 évesen szereztem felsőfokút, azt hittem brutál okos vagyok...az egyetemen rájöttem, hogy annyira mégsem...tanulni kellett, sokat. Volt hogy egy éjszaka kellett megtanulni egész éves tananyagot. Az a mennyiségű energiaital ami elfogyott a koleszban egy-egy éjszaka, hat elefántot is kiütött volna... elvégezve az egyetemet azt gondoltam, végre jöhet a munka, dőlhet a dohány, nincs több tanulást...na nem a f**zt, már bocsánat. A sok újítás, egy egy különlegesebb ügy lebonyolítása mind mind tanulást igényel... 8 órát dolgozni, hmmm...szép álom. Talán 5-6 év múlva megengedhetem magamnak hogy 8 órát dolgozzak, akkor majd talán elmondhatom hogy letettem valamit az asztalra. És ezzel nem panaszkodni akarok, hogy rossz a fizetés, nagyon is jó, de sokat kell érte tenni. Nem ilyen mentalitás kell hozzá mint amilyen neked van, mert lesöpörnek a pályáról.
2015. ápr. 7. 11:56
 70/98 anonim ***** válasza:
100%
És hozzáteszem, ha apukádnak jogi irodája van, akkor biztos nem amatőr jogászokat akar majd felvenni. Maximum főzheted nekik a kávét.
2015. ápr. 7. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!