Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya megöl, ha nem megyek be....

Anya megöl, ha nem megyek be. De mit csináljak? Adnátok valamilyen tanácsot?

Figyelt kérdés

Ma van a tavaszi szünet utolsó napja, én tegnap értem haza.

Felkeltem és megtudtam, hogy holnap 2 tz-t írunk, én pluszba még egyet, mert a legutóbbinál nem voltam ott.

A legjobb megoldás az lenne, ha holnap sem mennék be, mert csütörtökön úgyis elutazom, szóval 1 nap ide, vagy oda, nem igazán számít...

Viszont én december óta összesen kb. 5 hetet töltöttem utazgatással, pihenéssel és anya már azt sem akarta, hogy most elutazzak a tavaszi szünetben, mert inkább tanuljak. De megnyugtattam, hogy az átlagom bőven 4.00 felett van, nem is írok dogát semmiből, mert ugye ki az az idióta, aki szünet után rögtön tz-vel kezd...

A tananyagokról fogalmam nincs, mert március végén sem voltam bent, puskázni is csak úgy tudok, hogy nagyjából belövöm, hogy melyik anyagrésznél kell keresnem. Ráadásul amikor dogát pótolok, ott még segítségem sincs, senki nem tudja megírni helyettem, netről sem igazán tudom lemásolni. Mert van, mikor 20 gyerekkel írom, olyan tanárnál, aki végig netezik, vagy olyan is van, hogy egyedül, miközben a tanár végig figyel.

Az átlagomat sem szeretném lerontani, meg tényleg, most plusz 1 nap nem sokat számít.

De anya már tegnap is mondta, hogy kedd este nem akarja hallgatni, hogy mennyire nincs kedvem bemenni, mert ha kell, pizsamában cipel be a suliba.

2015. ápr. 7. 09:50
 11/98 anonim ***** válasza:
86%
Halál őszintén és puszta jóindulattal mondom, hogy akkor viszont tényleg menj be és ha úgy alakul, akkor legyen egyes az a tz, bukj meg matekból és majd a pótvizsgán, vagy az évismétlésen megtanulod, hogy most első a tanulás, utána lehet utazgatni és szórakozni. Sajnos ez van, későn kapsz észhez. Anyukád is nagyon felelőtlen, ha ennyire szabadjára enged téged. Nem az a megoldás, hogy kibulizod/megúszod a dolgozatot és kibújsz a felelősség alól! Ilyen kérdésre ne is várj választ.
2015. ápr. 7. 10:11
 12/98 anonim ***** válasza:
84%
Akkor nincs más hátra: bemész, megírod 1-esre, mert hogy nem vagy hajlandó egy pici ki erőfeszítést sem tenni, aztán év végén mehetsz osztályozóvizsgára. Sok sikert kívánok, és remélem anyukád végre a sarkára áll, és befejezi az elkényeztető nevelését.
2015. ápr. 7. 10:11
 13/98 A kérdező kommentje:
De nem fogok bemenni. Már az orvosommal is beszéltem, 3-ra mehetek be az igazolásomért.
2015. ápr. 7. 10:13
 14/98 anonim ***** válasza:
88%
egy hazug, csaló kis takonys vagy, aki átver mindenkit, nehogy már te legyél megsértődve, ha valaki végre közli veled a valóságot...
2015. ápr. 7. 10:19
 15/98 anonim ***** válasza:
92%

Na és te, kis takonypóc?

Elég sokat árul el rólad és a családodról ez a mentalitás. Sunnyogni, csalni, hazudni tudsz, de pár fejezetet nem vagy képes megtanulni holnap reggelig... Szánalmas kis görcs vagy, aki nem képes felvállalni a tettei súlyát.

Áruld már el, hogy 1-es matekkal hogy lenne neked 4-es átlagod.

2015. ápr. 7. 10:20
 16/98 anonim ***** válasza:
86%
De jó lenne, ha mégis be kellene menned holnap :) Már csak azért is vagyok ilyen jószívű veled, mert nem azt kérdezted, hogy milyen módszerrel tudnád annyira megérteni a matekot, hogy legalább egy 2-es vagy 3-as dogát írj, hanem tanácsokat, hogy mit mondj vagy csinálj, hogy anyukád ne legyen mérges, ha nem mész holnap suliba.
2015. ápr. 7. 10:23
 17/98 A kérdező kommentje:

Talán úgy, hogy minden másból ötös vagyok?

Nem kell nagy észnek lenni az átlagszámításhoz, az még nekem is megy.

Amúgy pedig, kettes a matekom.

Hiába szidtok itt, attól nekem nem lesz rosszabb.

18/98 anonim ***** válasza:
41%

Itt mindenki olyan szent...mintha senki se akart volna elcsalni egy dolgozatot mikor iskolás volt.

Mindenesetre ha már otthon leszel holnap, akkor tanulj.

19/98 anonim ***** válasza:
64%
ja a másik meg az,hogy neked úgy van 4-es átlagod, mint nekem 10 millió a bankszámlámon, magyarul sehogy. Akinek 4-es átlaga van, az tudtommal felelősségteljesebb.
2015. ápr. 7. 10:26
 20/98 A kérdező kommentje:

Húú, akkor nem kell elhinni, hogy 4.00 felett vagyok. Nagy törés az életemben, hogy nem hisztek itt nekem. Tényleg, végigzokogom a napot...

Szerinted tanulással vagyok mindenből ötös, most őszintén? :)

2015. ápr. 7. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!