Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya megöl, ha nem megyek be....

Anya megöl, ha nem megyek be. De mit csináljak? Adnátok valamilyen tanácsot?

Figyelt kérdés

Ma van a tavaszi szünet utolsó napja, én tegnap értem haza.

Felkeltem és megtudtam, hogy holnap 2 tz-t írunk, én pluszba még egyet, mert a legutóbbinál nem voltam ott.

A legjobb megoldás az lenne, ha holnap sem mennék be, mert csütörtökön úgyis elutazom, szóval 1 nap ide, vagy oda, nem igazán számít...

Viszont én december óta összesen kb. 5 hetet töltöttem utazgatással, pihenéssel és anya már azt sem akarta, hogy most elutazzak a tavaszi szünetben, mert inkább tanuljak. De megnyugtattam, hogy az átlagom bőven 4.00 felett van, nem is írok dogát semmiből, mert ugye ki az az idióta, aki szünet után rögtön tz-vel kezd...

A tananyagokról fogalmam nincs, mert március végén sem voltam bent, puskázni is csak úgy tudok, hogy nagyjából belövöm, hogy melyik anyagrésznél kell keresnem. Ráadásul amikor dogát pótolok, ott még segítségem sincs, senki nem tudja megírni helyettem, netről sem igazán tudom lemásolni. Mert van, mikor 20 gyerekkel írom, olyan tanárnál, aki végig netezik, vagy olyan is van, hogy egyedül, miközben a tanár végig figyel.

Az átlagomat sem szeretném lerontani, meg tényleg, most plusz 1 nap nem sokat számít.

De anya már tegnap is mondta, hogy kedd este nem akarja hallgatni, hogy mennyire nincs kedvem bemenni, mert ha kell, pizsamában cipel be a suliba.

2015. ápr. 7. 09:50
 31/98 anonim ***** válasza:
63%
Mindegy...te utazgatsz,s sokat hianyzol...igyis ugyis evismétlés lesz...
2015. ápr. 7. 11:05
 32/98 anonim ***** válasza:
90%

hiába pontozol le mindenkit. fáj az igazság?

én holnap 12 tételből felelek. megfordult a fejemben, hogy nem megyek be. de inkább tanulok, most picit kikapcsolódok azért néztem fel ide. előbb vagy utóbb úgyis meg kell írnod neked is. ha nem lógsz korábban, holnap csak 2 tzd lenne a 3 helyett.

amúgy megkérdezhetem, hogy minek a fáradalmait pihened ki az utazások során?

ezzel nem sokra fogsz menni a későbbiek során.

2015. ápr. 7. 11:08
 33/98 A kérdező kommentje:

Nem olyan munkahelyem lesz, hogy minden nap, 8-tól 4-ig ott kell lennem.

Nincs meg a 250 órám, a közelében sem vagyok még.

Szó sincs itt évismétlésről.

2015. ápr. 7. 11:09
 34/98 anonim ***** válasza:
100%
Miért mivel fogsz majd foglalkozni?
2015. ápr. 7. 11:14
 35/98 anonim ***** válasza:
100%

nincs meg szeptember óta a 250 óra hiányzásod?

ha csak 6 órád van minden nap, akkor 42 nappal már meg is haladtad

ez 8 és fél hét

ha nincs is még meg, nagyon vigyázz, mert nem lehetsz messze tőle

amúgy ha nem is kötött munkaidőben dolgozol, nem te döntöd el mikor mit csinálsz meg, mindig van egy határidő és hiába szeretnél akkor éppen pihengetni, ha nem végzed el időben a munkát, repülsz

2015. ápr. 7. 11:15
 36/98 anonim ***** válasza:
65%
Nem olyan munkahelyem lesz.. :D Hát behalok, basszus:D
2015. ápr. 7. 11:16
 37/98 anonim ***** válasza:
85%

amúgy megkérdezhetem, hogy minek a fáradalmait pihened ki az utazások során?

Tudod te, milyen stresszes lehet nulla tanulással négyes feletti átlagot produkálni? Tudod, mennyit kell ehhez puskázás közben parázni?

2015. ápr. 7. 11:17
 38/98 A kérdező kommentje:

Miért lenne 6 órám egy nap?

Van olyan nap, hogy 1 órám van.

Az egyik tanár be sem ír soha, etikából úgy lettem ötös, hogy kb. 3 órán voltam ott, csináltam neki egy prezentációt és egy beadandó házidogát és ennyi.

Jogász leszek, az apám csak nem fog kirúgni. Vagy azon is gondolkoztam, hogy egyetem után nem kezdek dolgozni, hanem itthon maradok, mint anya is tette.

Gyereket nevelek, nyelveket tanulok, meg ilyenek.

Egyáltalán nem parázok puskázás közben, min izguljak?

2015. ápr. 7. 11:21
 39/98 anonim ***** válasza:
100%

Jogász?

Hát az tényleg nem 8 órát dolgozik egy nap.

30 éves korodig nagyon pénzt ne is várj akkor.

Ha pedig gyereket akarsz nevelni meg nyelveket tanulni akkor fölös paráznod a matektól.

2015. ápr. 7. 11:23
 40/98 anonim ***** válasza:
100%
Kamugép...
2015. ápr. 7. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!