Anya megöl, ha nem megyek be. De mit csináljak? Adnátok valamilyen tanácsot?
Ma van a tavaszi szünet utolsó napja, én tegnap értem haza.
Felkeltem és megtudtam, hogy holnap 2 tz-t írunk, én pluszba még egyet, mert a legutóbbinál nem voltam ott.
A legjobb megoldás az lenne, ha holnap sem mennék be, mert csütörtökön úgyis elutazom, szóval 1 nap ide, vagy oda, nem igazán számít...
Viszont én december óta összesen kb. 5 hetet töltöttem utazgatással, pihenéssel és anya már azt sem akarta, hogy most elutazzak a tavaszi szünetben, mert inkább tanuljak. De megnyugtattam, hogy az átlagom bőven 4.00 felett van, nem is írok dogát semmiből, mert ugye ki az az idióta, aki szünet után rögtön tz-vel kezd...
A tananyagokról fogalmam nincs, mert március végén sem voltam bent, puskázni is csak úgy tudok, hogy nagyjából belövöm, hogy melyik anyagrésznél kell keresnem. Ráadásul amikor dogát pótolok, ott még segítségem sincs, senki nem tudja megírni helyettem, netről sem igazán tudom lemásolni. Mert van, mikor 20 gyerekkel írom, olyan tanárnál, aki végig netezik, vagy olyan is van, hogy egyedül, miközben a tanár végig figyel.
Az átlagomat sem szeretném lerontani, meg tényleg, most plusz 1 nap nem sokat számít.
De anya már tegnap is mondta, hogy kedd este nem akarja hallgatni, hogy mennyire nincs kedvem bemenni, mert ha kell, pizsamában cipel be a suliba.
# 67
Tényleg így volt. Angol előkészítős osztályban nagyon magas a nyelvi órák száma, elejétől a végégig. Mivel én infóra mentem (kötelezően választott, ez v dráma), így az is elejétől a végéig nagyon magas óraszámban volt. Mindíg is úgy volt az órarendem, hogy angol 2-3 óra egymás után, infó is.
Emlékszem pl. h 0.-ban volt, hogy 4 infónk volt egymás után :)
Egyébként kérdező, mit gondolsz, kinek ártasz azzal, hogy nem mész be? Nekünk nem, az tuti. Csak felhalmozod a bepótolnivalót, ami így egyre nehezebb lesz. A TZ-t ígyis úgyis meg kell írnod Lényegében mindegy, hogy most, vagy 2 hét múlva kapsz egy 1-est, mert nem hinném, hogy addigra megtanulnád...
automatikusan megvan év kezdetétől az óraszám-nálunk legalábbis így volt, gondolom máshol is így van.
Nem érted :) Összesen van 35 óra, ebből nem kell bejárnia 12-re, akkor is marad 23... ami neki 15.
Van egy olyan érzésem, hogy ez megint az a kamus kis takony, aki máskor külföldre akart kiszökni a barátnőjét "megmenteni", mikor a nagyival kellett volna lennie. Meg Párizsba akart menni a barinőkkel vásárolni suli helyett. Meg nem volt kedve az anyja szülinapi vacsorájára menni, mert nem szeret flancos étteremben enni. Meg valami olyan műsora is volt, hogy az külföldi síelésről akart hazajönni. Aztán valami olyanra is emlékszem, hogy az anyja hazajött külföldről és ki volt akadva a kiscsajra, mert kimázolt kis lotyó lett. Azt hiszem olyan is volt, hogy ő külföldön jár exklúzív klubokba, mert ő el tudja intézni, hogy beengedjék.
Minden egyes alkalommal előadja magát, hogy éppen milliós dolgokkal foglalkozik, beleír egy kis luxust. Aztán költ egy olyan történetet, amiben ő, mint kamaszlány olyan dolgokat csinál, amit az ő korbána nem lenne szabad. Aztán meg kifogásokat gyárt, hogy ő miért tökéletes.
Na húzz el innen, kamus suna, baromi unalmasak a meséid. Ennyire sivár az életed, hogy itt kell előadnod magad? Tudom, tudom, most tagadni fogod, mert csak tök véletlen, hogy egy az egyben ugyan az a stílus, mint a másik húsz hazugságodnál.
74-es:
Én arra reagáltam, aki azt írta, hogy megnézné az az órarendet, ahol csak nyelv, tesi+ egy másmilyen óra van.:) Hát, van ilyen, csak ezt írtam :)
Az meg, hogy a kérdező nem tud számolni, nem meglepő számomra, ezért nem is arra reagálva írtam ezt.Csak a saját igazát szajkózza, nem is értem, minek a kérdés egyáltalán
76 -nál a pont. amúgy meg:
"szerintetek a 2 szép szememért kaptam felsőfokú nyelvvizsgát" Nem. Azért a k -va nagy kenőpénzért amit apád odacsúsztatott :D Meg a bugyiért, amit aznap reggel föl sem vettél.
Visszaolvasva tényleg hülyén fejeztem ki magam egy kicsit, félreérthetően, bocsi :D Remélem, azért hellyel-közzel érthető volt :D
Az előző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!