Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy a nők...

Miért van az, hogy a nők elsőnek mindig fiú gyermeket szeretnének?

Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 22:15
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a lányaimat és bármikor az életemet adnám értük.

De nem egyszer előfordult, hogy nem bírtam idegekkel és titokban a fürdőszobába mentem sírni (felnőtt férfi létemre) mert nem bírtam elviselni a tehetetlenség érzését (amikor a lányod 16 éves létére egy agresszív primitív állattal jön össze, aki nála 17 évvel idősebb és hozzá akar költözni mert szereti és mindenki hülye azt azért nehéz viselni).

Persze nagyon sok múlik a nevelésen, de sajnos a szerencse is közrejátszik. Főleg az internet korában. Az interneten megismerkednek valami barommal és onnantól megszűnik a világ számukra...

2014. nov. 22. 13:30
 42/42 anonim ***** válasza:

Mint mondtam ez nem csak a ti saratok, mert a média, a saját környezete(jó ég, hogy néznek ki a mai lányok..persze tisztelet a kivételnek), tehát ez sajnos sokat ront a helyzeten.

A fiúknál se lehet egyébként sokkal jobb a helyzet. Őket persze kevésbé szokták félteni, hiszen majd megvédi ő magát, de belőlük meg a mai állás szerint egy langyi kinézetű metroszexuális hülyegyerek lesz, aki azt hiszi ő a faszagyerek..emellett meg bunkó paraszt, aki nem tiszteli a nőket, tárgynak tekinti mindet és az a jobb, ha minél többet magára húzhat.

Hát ez sokkal jobb tényleg...

Tehát megvan mindkettőnek a nehézsége, meg kell próbálni úgy nevelni, hogy ne egy mai divatot követő tucat gyerek legyen, hanem egy értelmes, gondolkodni képes, önálló felnőtt ember.

Persze nehéz, de bízok benne, hogy nem lehetetlen, különben halálra vagyunk ítélve mind... Életképtelen, felszínes bagázs.

És mint mondtam, kinek nem inge, ne vegye magára.

2014. nov. 22. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!