A kérdésem azokhoz szólna akik gyermeket szeretnének, vagy szerettek volna. Ti hogy dolgoztátok fel, vagy dolgoznátok fel ha azt mondanák nem lehet gyermeketek egészségügyi okok miatt? Milyen más céljaitok lenne?
Akkor örökbe fogadnék.
Nálunk egyébként is úgy volt, hogy nem lehet, lombikkal sikerült-ha nem ment volna, örökbefogadás.
Én ebben a cipőben járok. Már nagyjából másfél éve közölte velem az orvos. Úgy vagyok vele, hogy sajnos ez van. Biztos rossz anya lennék, ezért nem adatik meg, hogy gyerekem lehessen. Beletörődtem. Örökbe fogadni nem szeretnék.
A férjemen úgy vettem észre, még nem adta fel. Most is abban reménykedik, hogy terhes vagyok. Hiába mondom neki hogy nem. Ő még reménykedik. Szerintem még pár év, és el fogja fogadni. Mert megbeszéltük, elhagyni nem akar. (én ajánlottam fel neki, hogy esetleg ha összejönne mással, akkor úgy lehetne gyereke) de ő csak tőlem akar....
27/N
Szerintem ezt egy nő soha nem tudja elfogadni, már amíg biológiailag lehetséges, tudjátok a remény hal meg utoljára és ez tényleg így van.
Aki el tudja fogadni az örökbefogadást annak könnyebb lehet, de nem hiszem hogy amikor az avatatlanok azt mondják kire is hasonlít akkor majd nem hasít belé a fájdalom, hogy másé...nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!