A kérdésem azokhoz szólna akik gyermeket szeretnének, vagy szerettek volna. Ti hogy dolgoztátok fel, vagy dolgoznátok fel ha azt mondanák nem lehet gyermeketek egészségügyi okok miatt? Milyen más céljaitok lenne?
4 éve azt mondták nekünk is, hogy a férjemnek nem lehet természetes úton gyereke+ nekem is kimerülő félben lévő petefészkeim miatt nagyon valószínűtlen, hogy terhes maradok (fiatal korom ellenére klimaxos tüneteim voltak). Orvosról orvosra jártunk, mindenki csak széttárta a karját, majd belekezdtünk a lombik programba. A sokadik lombibeültetés végül sikere volt és 3 éve megszületett a csodaszép kislányunk (én örülök nagyon a génkezelt lombikgyerekemnek, hogy valamelyik előző válaszoló elmés megjegyzésére reflektáljak:))))
Aztán amikor a kislányom 10 hónapos volt (még nem menstruáltam a szoptatás miatt) valamilyen belső megérzéstől vezérelve elvégeztem egy terhességi tesztet, mely nagyon halványan pozitív lett. Utána következő napokban többet is végeztem, de azok már negatívak lettek. Nagyon magam alá kerültem mert azt hittem, hogy velünk is megtörtént a csoda, de úgy tűnt, hogy mégsem. Nőgyógyászom behívott vérvételre, de a vérvétel eredménye nagyon alacsony hcg szintet mutatott, azt mondta, hogy csak biokémiai terhesség volt.
Aztán teltek a napok és továbbra sem éreztem jól maga, visszahívtam az orvosom. Uh-n még nem látszott semmi, újabb vérvételek! És igen, a hcg szint megmagyarázhatatlan módon emelkedni kezdett. Azóta van egy csodás kisfiún is és én újra hinni kezdtem a csodákban::)
32! Nagyon drukkolok neked! Legyen pozitív a hozzáállásod!
33! Örülök hogy sikerült!
Mindkettőtöknek köszönöm a válaszadást!
Én beletörődnék.
Sajnos lassan bele is kell törődnöm,hogy nem lesz második :(
Nem bántottál meg.
Az elsőre is 2 évet vártunk.(tudom nem nagy idő)
Érzem magamon,hogy nincs erőm ezt tovább csinálni.
(többi hsz-t még nem olvastam)
A mi családunkban is van ilyen csodababa.
Tesóméknak lett egy gyerekük, de utána nagyon durva autóbalesetük volt, és tesómnak mondták, hogy sajna még sokáig nem lehet gyereke, ha lehet egyátalán- de nem bíztatták őket. Mire nagyjából helyreállt a szervezete, és talán próbálkozhattak volna, férje beteg lett. A kezelései folytán megmondták neki, hogy örök életére steril marad. Ennél a pontnál viccesen megjegyezte a dokija, hogy nem kell védekezésre pénzt költeniük.. hahahaha.... Szóval mindkettőnek papírja volt róla, hogy nem lehet gyereke. Bele is nyugodtak, örültek, hogy legalább van nekik egy gyermekük, gondolták, majd élik az életüket hármasban.
De tavaly tavasszal mégis kismama lett a tesóm teljsen spontán, és karácsonyra megszületett a kis csodagyerekük!! Még az orvosaik is csodálkoztak ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!