Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A kérdésem azokhoz szólna...

A kérdésem azokhoz szólna akik gyermeket szeretnének, vagy szerettek volna. Ti hogy dolgoztátok fel, vagy dolgoznátok fel ha azt mondanák nem lehet gyermeketek egészségügyi okok miatt? Milyen más céljaitok lenne?

Figyelt kérdés
Ez csak egy elvi kérdés.

2013. júl. 22. 21:02
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Csodálatos mindegyik történet, mind-mind maga a csoda. Szívet, lelket melengető érzés volt olvasni mindet!
2013. nov. 3. 20:58
 32/49 anonim ***** válasza:
100%
Engem először 11 évesen műtöttek lúdtojás méretű elváltozással a méhemben. Később az évek során többet is el kellett távolítani a petefészkek és méh faláról. Nem mondták akkor, hogy biztosan nem lehet baba, mindig csak azt, hogy majd ha szeretnék, akkor megvizsgálnak. 27 lettem, idén októberben jött el a családalapítás ideje. Gyógyszert január óta nem szedek, hogy tisztuljon a szervezetem. Októberben megvizsgált egy nőgyógyász, azt mondta, hogy ami maradt a petefészkeimből, az túl kevés ahhoz, hogy megtermékenyüljek. Következő hónapban teherbe estem, első próbálkozásra. Most 8 hetes a terhesség és nagyon bízom abban, hogy ki tudom hordani és egészséges babát szülök augusztusban. Igaz, veszélyeztetett vagyok fenyegető vetélés miatt.
2013. dec. 29. 17:12
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

4 éve azt mondták nekünk is, hogy a férjemnek nem lehet természetes úton gyereke+ nekem is kimerülő félben lévő petefészkeim miatt nagyon valószínűtlen, hogy terhes maradok (fiatal korom ellenére klimaxos tüneteim voltak). Orvosról orvosra jártunk, mindenki csak széttárta a karját, majd belekezdtünk a lombik programba. A sokadik lombibeültetés végül sikere volt és 3 éve megszületett a csodaszép kislányunk (én örülök nagyon a génkezelt lombikgyerekemnek, hogy valamelyik előző válaszoló elmés megjegyzésére reflektáljak:))))

Aztán amikor a kislányom 10 hónapos volt (még nem menstruáltam a szoptatás miatt) valamilyen belső megérzéstől vezérelve elvégeztem egy terhességi tesztet, mely nagyon halványan pozitív lett. Utána következő napokban többet is végeztem, de azok már negatívak lettek. Nagyon magam alá kerültem mert azt hittem, hogy velünk is megtörtént a csoda, de úgy tűnt, hogy mégsem. Nőgyógyászom behívott vérvételre, de a vérvétel eredménye nagyon alacsony hcg szintet mutatott, azt mondta, hogy csak biokémiai terhesség volt.

Aztán teltek a napok és továbbra sem éreztem jól maga, visszahívtam az orvosom. Uh-n még nem látszott semmi, újabb vérvételek! És igen, a hcg szint megmagyarázhatatlan módon emelkedni kezdett. Azóta van egy csodás kisfiún is és én újra hinni kezdtem a csodákban::)

2013. dec. 29. 20:25
 34/49 A kérdező kommentje:

32! Nagyon drukkolok neked! Legyen pozitív a hozzáállásod!

33! Örülök hogy sikerült!

Mindkettőtöknek köszönöm a válaszadást!

2013. dec. 29. 20:52
 35/49 anonim ***** válasza:
75%

Én beletörődnék.

Sajnos lassan bele is kell törődnöm,hogy nem lesz második :(

2013. dec. 29. 21:22
 36/49 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg, nem megbántásból akarom írni, de legalább van egy gyermeked! Neked már sikerült, életet adtál, ami csodálatos dolog. Nagyon szomorú ha a második nem jön össze, azért ne adjátok fel, a korábbi hozzászólások közül van olyan amiből erőt meríthetsz. De gondolj bele akinek az első sem sikerül, annak milyen nehéz lehet? Még egyszer bocsánat ha megbántottalak.
2013. dec. 29. 21:35
 37/49 anonim ***** válasza:

Nem bántottál meg.

Az elsőre is 2 évet vártunk.(tudom nem nagy idő)

Érzem magamon,hogy nincs erőm ezt tovább csinálni.

(többi hsz-t még nem olvastam)

2013. dec. 29. 22:01
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

A mi családunkban is van ilyen csodababa.

Tesóméknak lett egy gyerekük, de utána nagyon durva autóbalesetük volt, és tesómnak mondták, hogy sajna még sokáig nem lehet gyereke, ha lehet egyátalán- de nem bíztatták őket. Mire nagyjából helyreállt a szervezete, és talán próbálkozhattak volna, férje beteg lett. A kezelései folytán megmondták neki, hogy örök életére steril marad. Ennél a pontnál viccesen megjegyezte a dokija, hogy nem kell védekezésre pénzt költeniük.. hahahaha.... Szóval mindkettőnek papírja volt róla, hogy nem lehet gyereke. Bele is nyugodtak, örültek, hogy legalább van nekik egy gyermekük, gondolták, majd élik az életüket hármasban.

De tavaly tavasszal mégis kismama lett a tesóm teljsen spontán, és karácsonyra megszületett a kis csodagyerekük!! Még az orvosaik is csodálkoztak ezen!

2014. jan. 18. 22:11
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Nincs lehetetlen.. nekünk is azt mondták hogy csak lombikkal megy majd, elfogadtuk és nem idővel nem akartuk görcsösen... aztán egyszer csak nagy unszolásra csináltam egy tesztet (mondván minek csináljam, nem lehetek) és pozitív lett :D
2014. jan. 18. 22:55
 40/49 anonim ***** válasza:
53%
38. nem lehet hogy mástól volt a gyerek? egy steril pasi mégis hogy gyógyulna meg????
2014. jan. 19. 08:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!