Miért van az, hogy a nők elsőnek mindig fiú gyermeket szeretnének?
Mondjuk én tényleg fiút szeretnék.
Én azért, mert a páromnak már van az előző kapcsolatából egy kislánya (már nem annyira kicsi 12 éves), és hááááááát.
Soha nem tudtam vele normálisan játszani, mindig csak a nyávogás a nyafogás, meg hogy milyen színű lepke legyen a hajában, vagy milyen színűre fesse a körmeit. Ha valami már nem úgy volt ahogy neki tetszett, akkor sikítozott, meg sírt, meg minden.
Én úgy szeretnék majd a gyerekemmel, jókat játszani, meg ha kicsit nagyobb, akkor sétálni-kirándulni, biciklizni, homokvárat építen (a kislány csak autóval hajlandó közlekedni), ha elesik akkor ne bömböljön, (vagy ha igen, akkor mondhassam én is, hogy "ez katona dolog"), az udvaron játszhatunk vízi pisztollyal, (nem sikítozik, ha rámegy egy csepp víz), építhetünk "bunkert", tök jó kalandokat találhatunk ki, meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!