Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy a nők...

Miért van az, hogy a nők elsőnek mindig fiú gyermeket szeretnének?

Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 22:15
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
65%
Nő vagyok, és egyáltalán nem szeretnék fiúgyermeket, csak két lányt, ahogy mi voltunk a testvéremmel az úgy tökéletes volt.
2014. nov. 21. 22:17
 2/42 anonim ***** válasza:
94%
Egy újabb unintelligens általánosítás. Köszi.
2014. nov. 21. 22:21
 3/42 anonim ***** válasza:
89%
Szintén lányt szeretnék elsőnek, sőt, azt sem bánnám, ha mind lány lenne :) Szerencsére a férjem is inkább "lányos apa típus". Inkább a férfiakon figyeltem meg ezt a "első gyerek mindenképpen fiú legyen" felfogást, valószínűleg ez a múltból gyökeredzik, amikor még a fiú volt A gyerek (a lány meg csak lány), hiszen a fiú vitte tovább a nevet és úgymond a családfát...
 4/42 anonim ***** válasza:
61%
Én se akartam sose fiút.
 5/42 anonim ***** válasza:
90%
Gratulálni tudok a megállapításhoz. Jár a nobel díj.
2014. nov. 21. 22:23
 6/42 anonim ***** válasza:
91%
kar feszegetni az okat, mert nem igy van :-)
2014. nov. 21. 22:27
 7/42 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem pont fordítva van, a férfi inkább fiút szeretne, a nő inkább lányt. A legfontosabb mindig, hogy egézséges legyen, mindegy, hogy fiú vagy lány lesz szerintem.
2014. nov. 21. 22:30
 8/42 anonim ***** válasza:
57%
Én nő vagyok,és valóban azt szeretnék,de nem elsőnek,hanem összesen.
2014. nov. 21. 22:30
 9/42 anonim ***** válasza:
65%
A férjem akarta,hogy fiai legyenek, még az imát is lenyomta néha.
2014. nov. 21. 22:33
 10/42 anonim ***** válasza:
40%

Mondjuk én tényleg fiút szeretnék.

Én azért, mert a páromnak már van az előző kapcsolatából egy kislánya (már nem annyira kicsi 12 éves), és hááááááát.

Soha nem tudtam vele normálisan játszani, mindig csak a nyávogás a nyafogás, meg hogy milyen színű lepke legyen a hajában, vagy milyen színűre fesse a körmeit. Ha valami már nem úgy volt ahogy neki tetszett, akkor sikítozott, meg sírt, meg minden.

Én úgy szeretnék majd a gyerekemmel, jókat játszani, meg ha kicsit nagyobb, akkor sétálni-kirándulni, biciklizni, homokvárat építen (a kislány csak autóval hajlandó közlekedni), ha elesik akkor ne bömböljön, (vagy ha igen, akkor mondhassam én is, hogy "ez katona dolog"), az udvaron játszhatunk vízi pisztollyal, (nem sikítozik, ha rámegy egy csepp víz), építhetünk "bunkert", tök jó kalandokat találhatunk ki, meg hasonlók.

2014. nov. 21. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!