Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy a nők...

Miért van az, hogy a nők elsőnek mindig fiú gyermeket szeretnének?

Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 22:15
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
58%
Csatlakozom, ez az állítás tényeket mellőző, butaság. Én 3 gyereket szeretnék, 1 fiú lehet köztük, de azt se bánom, ha mind lány. Mi is hárman vagyunk lányok, és szerettem gyerekként, nem tudom mit kezdenék egy fiúval.
2014. nov. 21. 22:37
 12/42 anonim ***** válasza:
54%
Nő vagyok és sosem akartam fiút. Két lányt akartam, így is lett.
2014. nov. 21. 22:37
 13/42 anonim ***** válasza:
54%

Fiú vagyok és fiú gyerekeket akarok majd! :D

17/f

2014. nov. 21. 22:41
 14/42 anonim ***** válasza:
49%

Nő vagyok, és mindig azt szerettem volna, ha van egy bátyám (öcsém lett). Egy nagy és okos bátyus, aki mindig megvédi a hugit, meg bemutatja a barátainak...

Én két fiút szeretnék, mert nem akarom, hogy a lányom esetleg rám hasonlítson.

A férjemnek mindegy, bár lányos apukaként nem tudom elképzelni

2014. nov. 21. 22:43
 15/42 anonim ***** válasza:
66%
no vagyok. nekem mindegy volt. mondjak, h ezt cswk az illem diktalja ws a lelke melyen mindenkinek van preferenciaja. hat nekwm nem volt. en mindket nemben megtalalram azt, amitol orulni tudnek beki. es aes tenyleg ugy voltam vele, hindegy csak legyen egeszseges
2014. nov. 21. 22:44
 16/42 anonim ***** válasza:
54%
Nő vagyok, és kislányt szeretnék, pontosabban kislányokat. Férjem is lányos apuka szeretne lenni:)
2014. nov. 21. 22:47
 17/42 anonim ***** válasza:
54%

Én fiút szerettem volna elsőnek, nem az lett. Most, ahogy járok a lányomért a suliba, látom, hogy sok anyuka a 2. kisgyerekkel jön felvenni a nagytesót és a túlnyomó többségnek fia van....hát bocsánat az általánosításért, de kutya rosszak:D Hisztisebbek, mint a lány társaik. Azok olyan szép csendben vannak a fiúk meg hisztiznek. És az osztályban is, többnyire a fiúk rosszalkodnak. Ennek ellenére vágynék egy fiúra is, de úgy néz ki, nem jön össze, mert a kistesó is úgy döntött, hogy lánynak akar születni.

A nagy 4 éves múlt (Angliában élünk, itt már ilyen idősen iskolásak) a pici meg kábé egy hónap múlva születik.

Végső soron tényleg az a legfontosabb, hogy egészségesek legyenek!

Egyébként én azért akartam elsőre fiút, mert nekem mindenféle testvérből jutott, csak éppen bátyám nem volt (nővér, hugi, öcsi volt):D

2014. nov. 21. 22:48
 18/42 anonim ***** válasza:
73%
Hogy a fiú majd megvédi a hugit, vigyáz rá stb. Ilyesmi okot tudnék elképzelni.:D
2014. nov. 21. 22:53
 19/42 anonim ***** válasza:
77%

Azért itt a 10-es válaszolóval közölném, hogy minden csak neveltetés kérdése...

Én sárban birkóztam, műhelyben eszkábáltam magamnak fakardot, pajzsot. Segítettem a nagypapámnak a kis faházunk felépítésében, a mai napig imádok festeni, legyen az fal, kerítés, ajtó...

Emellett persze én is készülődtem a sulibulikba, gondolkoztam sokat, hogy mit vegyek fel, milyen legyen a sminkem, körmöm.

Tehát ha úgy neveled a lányodat, hogy szeresse ezeket a dolgokat, érdekessé teszed számára, akkor szeretni fogja és nem lesz nyápic kisasszony.

A kérdésre válaszolva pedig szeretnék fiút is, lányt is, mindegy milyen sorrendben. Elég idióta általánosítás.

2014. nov. 21. 23:18
 20/42 anonim ***** válasza:
56%

Én mindig fiút szerettem volna, és 4 fiam van.

Hogy miért? Mert velük kevesebb a gond, és talán mert gyereklányként jómagam is inkább fiús természetű voltam, jobban kijöttem a fiúkkal mint a lányokkal.

Van 3 csodálatos kis unokahúgaim, akikre kicsiként sokszor vigyáztam. Bevallom, nem igazán hozott lázba, hogy hajat fonjak, vagy virágokat tépkedjek..

2014. nov. 21. 23:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!