Miért van az, hogy a nők elsőnek mindig fiú gyermeket szeretnének?
Fiú vagyok és fiú gyerekeket akarok majd! :D
17/f
Nő vagyok, és mindig azt szerettem volna, ha van egy bátyám (öcsém lett). Egy nagy és okos bátyus, aki mindig megvédi a hugit, meg bemutatja a barátainak...
Én két fiút szeretnék, mert nem akarom, hogy a lányom esetleg rám hasonlítson.
A férjemnek mindegy, bár lányos apukaként nem tudom elképzelni
Én fiút szerettem volna elsőnek, nem az lett. Most, ahogy járok a lányomért a suliba, látom, hogy sok anyuka a 2. kisgyerekkel jön felvenni a nagytesót és a túlnyomó többségnek fia van....hát bocsánat az általánosításért, de kutya rosszak:D Hisztisebbek, mint a lány társaik. Azok olyan szép csendben vannak a fiúk meg hisztiznek. És az osztályban is, többnyire a fiúk rosszalkodnak. Ennek ellenére vágynék egy fiúra is, de úgy néz ki, nem jön össze, mert a kistesó is úgy döntött, hogy lánynak akar születni.
A nagy 4 éves múlt (Angliában élünk, itt már ilyen idősen iskolásak) a pici meg kábé egy hónap múlva születik.
Végső soron tényleg az a legfontosabb, hogy egészségesek legyenek!
Egyébként én azért akartam elsőre fiút, mert nekem mindenféle testvérből jutott, csak éppen bátyám nem volt (nővér, hugi, öcsi volt):D
Azért itt a 10-es válaszolóval közölném, hogy minden csak neveltetés kérdése...
Én sárban birkóztam, műhelyben eszkábáltam magamnak fakardot, pajzsot. Segítettem a nagypapámnak a kis faházunk felépítésében, a mai napig imádok festeni, legyen az fal, kerítés, ajtó...
Emellett persze én is készülődtem a sulibulikba, gondolkoztam sokat, hogy mit vegyek fel, milyen legyen a sminkem, körmöm.
Tehát ha úgy neveled a lányodat, hogy szeresse ezeket a dolgokat, érdekessé teszed számára, akkor szeretni fogja és nem lesz nyápic kisasszony.
A kérdésre válaszolva pedig szeretnék fiút is, lányt is, mindegy milyen sorrendben. Elég idióta általánosítás.
Én mindig fiút szerettem volna, és 4 fiam van.
Hogy miért? Mert velük kevesebb a gond, és talán mert gyereklányként jómagam is inkább fiús természetű voltam, jobban kijöttem a fiúkkal mint a lányokkal.
Van 3 csodálatos kis unokahúgaim, akikre kicsiként sokszor vigyáztam. Bevallom, nem igazán hozott lázba, hogy hajat fonjak, vagy virágokat tépkedjek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!