Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik legalább 2 gyermeket...

Akik legalább 2 gyermeket szeretnének, de az élet úgy hozta, h. mégis csak egy lesz, hogyan éltétek meg?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék mégegy babát,már van egy 4 éves lányunk.próbálkoztunk is,sikertelenül,közben párom elvesztette a munkáját,igy fel is hagytunk a próbálkozással.én nem tudom magam rajta túltenni. nagyon szeretnék még egyet,meg nem szeretném,h.lánykámnak tesó nélkül kelljen felnőnhie
2012. szept. 22. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. szept. 22. 16:35
 2/6 A kérdező kommentje:
30
2012. szept. 22. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
van még idötök probálkozni sose adjátok fel az a lényeg
2012. szept. 22. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ó hát tudom ez most nem vígasztaló de fiatal vagy még, még van vagy 10 éved. Én most vagyok 30 2 gyerekem van de még 8 év múlva tervezünk egy harmadikat. Anyagi dolgok pár év alatt is sokat változhatnak! Inkább ez hogy miért sikertelen ennek kellene utánajárnod addig is. Hormonprofil ilyesmik.
2012. szept. 22. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én anyukámnak 30 évesen még egy gyereke sem volt, 32 és 35. évesen szült. Szóval ne aggódj nem késtetek le semmiről.
2012. szept. 22. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Jelen: Nálunk a párom anyagiak miatt nem szeretne - legalábbis azt mondja, hogy annyira változhat minden (most jól, "normálisan" állunk), örül, ha ezt az egyet nagyjából biztonságban tudja. Mert mi lesz 40-50 évesen, már biztos nem kellünk majd a munkaerőpiacon és ő szeretné megadni a gyereknek mindazt, amit mi is megkaptunk a szüleinktől... Plusz orvosilag sem igazán ajánlott nekem, mert az első terhességem, majd szülésem közben sok komplikáció volt. Gondolom, hogy ez a félelme is benne van (én ezt leküzdve lendültem át a ló másik oldalára úgy egy fél éve), de ő mégis az anyagiakra hivatkozik. Én meg lassan kezdek begolyózni és tiszta hülyének tartom magam, hogy miért nem a most-ra és csak a meglévő gyerekre koncentrálok (aki épp bölcsis lett, lehet, ez is benne van a pakliban)... néha neveken töröm a fejem, megsiratom a peteérésem... valaki "lőjön le" :( Egyébként mindketten testvérrel nőttünk fel, és én mindig 2-3 év korkülönbséget szerettem volna, amiből most csúsztunk ki. De nyavalyogni sem akarok már a férjemnek, így is sokallja, ha felvetem havonta 1x halkan a témát.
2012. szept. 28. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!