Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy a nők...

Miért van az, hogy a nők elsőnek mindig fiú gyermeket szeretnének?

Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 22:15
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
88%
Én lányt szerettem volna és az lett!A másodikat is annak szerettem volna,de fiú lett! Igazán nem bánom,imádom őket!
2014. nov. 21. 23:34
 22/42 anonim ***** válasza:
92%
Kislánynak és kisfiúnak is ugyanúgy örülnék, bár magam nagyon fiús vagyok. Az egyetlen dolog, amiért a kisfiú "egyszerűbb" lenne, mert nem lenne névvita. :)
2014. nov. 21. 23:39
 23/42 anonim ***** válasza:
88%
Nekem teljesen mindegy volt,nálunk a férjem először lányt szeretett volna, fiú lett.Másodszor azt mondta,legyen inkább fiú,naná,hogy lány lett.
2014. nov. 21. 23:43
 24/42 anonim ***** válasza:
55%

Mindenki addig szeretne lánygyermeket amíg nem tudja milyen egy 12-19 éves lányt nevelni... Kb mintha egy kősziklát akarnál meggyőzni bármiről...

/Ezt mondom 2 lány és egy fiúgyermek után/

47/F

2014. nov. 21. 23:44
 25/42 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, én lányt szeretné előbb, sztem tök jó volt nálunk is, hogy én voltam a nővér, és öcsém volt.
2014. nov. 21. 23:47
 26/42 anonim ***** válasza:
38%
Egy darab gyereket szeretnék, lányt. Csak abban az esetben gondolkodnék el két gyereken, ha az első fiú lenne. Is akkor imádkoznék, hogy a második lánynak sikerüljön. Nem tudom magam elképzelni fiús anyaként. Nyilván belejönnék, de mindig ott lenne bennem, hogy miért nem lett egy lányom is.
2014. nov. 21. 23:50
 27/42 anonim ***** válasza:
88%

24: :-DDDDD

Két éve azt mondtam volna, hogy nem igaz amit írsz. Most már tudom, hogy igazad van. :-D

2014. nov. 22. 00:55
 28/42 anonim ***** válasza:
78%

19: "Azért itt a 10-es válaszolóval közölném, hogy minden csak neveltetés kérdése... "

Nem értek egyet ezzel. Nekem két lányom van, egymás után születek, a kis korkülönbség miatt egyformán lettek nevelve, mégis azt mondom néha viccelődve, hogy van egy fiam meg egy lányom. Az egyik a kis rózsaszín lányos habos-babos, pedig otthon nem is láthatott ilyet. A másik teljesen más karakter.

De ezt más családokban is látom.

2014. nov. 22. 00:58
 29/42 anonim ***** válasza:
nekem teljesen mindegy, milyen nemű.
2014. nov. 22. 01:54
 30/42 anonim ***** válasza:

Na ezt meg honnan veszed, jó nagy marhaság!

Első gyereknél nekem mindegy volt, milyen nemű lesz, fiú lett, a másodiknál mindenképp lányt akartam, az lett.

2014. nov. 22. 05:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!