Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Lefeküdtünk a barátommal és nem védekeztünk.Úgy néz ki hogy teherbe estem.Azóta nem merek a szemükbe nézni.Nagyon félek a reakcióuktól.A barátom azt mondta hogy együtt elmondjuk nekik.De sajnos nem tudom hogyan mondjuk el nekem nincs bátorságom hozzá.Nagyon félek hogy soha többé nem lesz ugyanaz a viszonyunk otthon.Esetleg eltiltanak minket egymástól.Vagy kidobnak otthonról.Nem tudom mit tegyek :/ Mindketten 16 évesek vagyunk.Kérlek segítsetek :(2014. szept. 6. 19:39
71/74 anonim válasza:
A lehetőségeidet gondolom a szülőkkel már megbeszéltétek.
1.Ha meg szeretnéd tartani, akkor hogy alakítsátok az életetek hogy minden jó legyen.
2. Ha nem szeretnéd megtartani akkor minél előbb túlesni a dolgon.
3. Ha megszülöd, adhatod kórházi kihelyezett inkubátorba névtelenül.
4. Ha nem szeretnéd a babát én ezt javasolnám. Nyílt örökbefogadás, ahol összehoznak a leendő nevelőszüleivel, és tudni fogod kikhez kerül a baba.
Akkor az aborutsz sem nyomja rád egy életre a lelkifurdalást, és tudni fogod hogy jó helyre került és kikhez
5. Nem nyílt örökbeadás, amikor nem tudod kihez kerül a baba vagy otthonban nevelkedik -e, de tudod hogy megadtad neki az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!