Hogy mondjuk el a szüleimnek, hogy terhes vagyok, ha ezzel lehet, hogy elveszítem őket?
Terhes vagyok és lassan el kell nekik mondanom. A baj az, hogy nem tudják, hogy újra együtt vagyok a párommal.
Ő 34 éves és fél éve szakítottunk (előtte több, mint 5 évet voltunk együtt), de újra összejöttünk, csak erről a szüleim nem tudnak. Ők sosem kedvelték, szerintük nagy volt a korkülönbség, hatalommániás, a pénzével megvásárolt (gazdag és ezért eléggé megváltozott az életem, miután összejöttünk) és csak kihasznál, csak azt látták, hogy a kapcsolatunk miért nem működhet.
A legjobb barátnőm szerint ha megtudják, hogy gyerekünk lesz, elveszítem őket, mert amíg együtt voltunk, rengeteget veszekedtünk apáékkal és miután szakítottam a barátommal, sokszor mondták, hogy végre észhez tértem, tudták, hogy nem fognak bennem csalódni és hasonlókat.
Szeretem őket, mert a szüleim, de a páromat nem akarom egyszer elveszíteni miattuk.
Hány éves vagy?
Ha ilyen gazdag a pasi nem futotta gumira vagy fogamzásgátlóra?
Akkor nem gond szerintem.Majd beletörődnek a szüleid.Ha meg nem akkor így jártak.
Odaállsz,megmondod ez van.A pasid majd eltart titeket és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!