6 hetes terhes vagyok. Mit érzek, ha elveszítem a babámat? Pár napja barnás folyásom van. Ez is lehet a jele?
Miért veszítenéd el?
Nyomás az orvoshoz,ha ennyire aggódsz!
Szia.Mindenképpen menj mielőbb orvoshoz.Több oka is lehet, pl. lehet, hogy most lenne meg a mensesed eredetileg, de lehet hormonális oka is , amire kapsz gyógyszert, és elmúlik.Én is így voltam, és most nincs semmi gond! Ne idegeskedj, és irány a doki.
9 hetes kismami
Valóban legfontosabb, hogy a doki lásson, tuti ránéz a babára uh-on. Nekem is volt 6 hetesen is és 10 hetesen is, és nálam a sárgatest miatt volt nem termelt eleget a szervezetem, így kaptam gyógyszert, Duphaston a neve. Még szedem de a 10. hét óta nem volt semmi panasz, annak ellenére, hogy szedtem a gyógyszert akkor is előfordult minimális pecsételés. Ha van hányingered nincs gond de ez nem mentség a doki elkerülésére!!! Én mindig éreztem, hogy él a pici. Minden öklendezés egy szivárvány volt ami megerősített, hogy él. a lényeg, hogy nem szabad aggódni. Ne félj a dokitól, akár milyen jelentéktelennek tűnik akár a kérdésed akár a problémád. Mindig említsd meg!! Tudod, jobb félni mint megijjedni!
Békés babavárást!
15 hetes kismama. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!