Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok. Mit...

6 hetes terhes vagyok. Mit érzek, ha elveszítem a babámat? Pár napja barnás folyásom van. Ez is lehet a jele?

Figyelt kérdés
2007. dec. 22. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Miért veszítenéd el?

Nyomás az orvoshoz,ha ennyire aggódsz!

2007. dec. 22. 09:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem görcsöl a hasad, akkor lehet hogy összeszedtél valamilyen fertőzést. Menjél a dokihoz. 19 hetes kismami
2007. dec. 22. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Iránya doki, a barnás folyás lehet sárgatest elégtelenség is.
2007. dec. 22. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Mindenképpen menj mielőbb orvoshoz.Több oka is lehet, pl. lehet, hogy most lenne meg a mensesed eredetileg, de lehet hormonális oka is , amire kapsz gyógyszert, és elmúlik.Én is így voltam, és most nincs semmi gond! Ne idegeskedj, és irány a doki.

9 hetes kismami

2007. dec. 22. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia ne aggódj biztos nincs semi baj ilyenkor mindenképpen kell meni orvoshoz ő tudni fogja hogy a folyás milyen formája jelentkezik nálad és pihenj sokat az nagyon fontos szép baba várást és szép ünnepet a új családnak
2007. dec. 22. 21:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Valóban legfontosabb, hogy a doki lásson, tuti ránéz a babára uh-on. Nekem is volt 6 hetesen is és 10 hetesen is, és nálam a sárgatest miatt volt nem termelt eleget a szervezetem, így kaptam gyógyszert, Duphaston a neve. Még szedem de a 10. hét óta nem volt semmi panasz, annak ellenére, hogy szedtem a gyógyszert akkor is előfordult minimális pecsételés. Ha van hányingered nincs gond de ez nem mentség a doki elkerülésére!!! Én mindig éreztem, hogy él a pici. Minden öklendezés egy szivárvány volt ami megerősített, hogy él. a lényeg, hogy nem szabad aggódni. Ne félj a dokitól, akár milyen jelentéktelennek tűnik akár a kérdésed akár a problémád. Mindig említsd meg!! Tudod, jobb félni mint megijjedni!

Békés babavárást!

15 hetes kismama. :)

2007. dec. 29. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!