5 hetes terhes vagyok, tegnap este kezdődött barnás folyásom. Ma bementem a kórházba, megvizsgáltak UH-val, ott minden rendben volt. Mitől lehet ez?
Szia! Én is barnáztam a terhességem elején de nekem mindig csak egy nap volt kb. 2 hetente a 16. hétig, azóta nem volt.
Nekem sem írtak fel semmit. A dokim azt mondta hogy, ha nem nagy mennyiségű és nem tart napokig, akkor nem lesz semmi baj!
Most 19 hetes vagyok,tehát kb 3 hete nem barnáztam. Szerencsére a babával minden rendben van!Remélem veletek sem lesz semmi gond!
én is barnáztam, elmentem magándokihoz aki nem írt fel semmit mivel még nem volt szívhang, de minden ok volt. Rá 2 hétre vissza kellett mennem de szinte végig volt vagy vér vagy barna vagy csak maszatoltam. Akkor már volt szívhang és minden rendben volt. Azóta nem volt semmi bajom Hála Istennek most vagyok 10hetes.
A dokim nem írt semmit pedig itt mindig azt írták hogy harcoljam ki a gyógyszert de hiába nem írta fel. Jó lehet hogy csak baromi szerencsém van nem tudom csak azt hogy már jól vagyok és azóta nincs színes folyásom. Drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!