Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tavaly volt egy kisbabam azt...

Viki27 kérdése:

Tavaly volt egy kisbabam azt sajnos elveszitettem 10hetes voltam, es most megint terhes vagyok most 9hetben vagyok es 4napja nincs hanyingerem! Normalis ez? Vagy majd vissza jon? 2nap mulva kell mennyek uh-ra, de felek ezt is elveszitem!

Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne félj, minden rendben lesz! Az ember bevonzza a bajt, ha sokat gondol rá.

Nekem 2szer volt hányingerem, az is este kb fél-fél órára. Féltem, hogy lehet nincs is már baba, annyira nem volt semmi tünetem a mellfájdalmon kívül, aztán tessék itt van a pocakban az én kis rongybabám :)

11+3hkm

2012. szept. 18. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj a tünetek nem mindig vannak jelen.Én is így voltam az elején, meg is ijedtem, de kiderült h ez normális dolog.2 éve én is elvesztettem 7 hetes babámat, úgyh elég parázós voltam ennél a terhességnél, de már rájöttem h felesleges.Nyugi nem lesz baj!:) Boldog babavárást!

36 hkm

2012. szept. 18. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is a 7-8. hét között halt el a babám.

Ma vagyok 10+4. Jelentem, most megnyugodtam. Integetett, láttam az arcocskáját :)

8. héttől folyamatosan csökkentek a tünetek. A legfurcsább, hogy már mellfeszülés sincs. De él és virul a baba :)

Nyugalom! :)

2012. szept. 18. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem eddig is alig voltak tüneteim max 3-4 hánytam. De ahogy közeledem a 12héthez egyre nehezebben viselem kezdenek elő jönni a hányások. Sokszor csak háztartási kekszet birok megenni annyira hányingerem van. Pedig az első 10hétben csak 2szer hánytam.
2012. szept. 18. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!