10 hetes terhes vagyok angliaban, most volt nemreg a midwife adtfelvetelre, de sajnos a baba szivhangjat nem talalta azt mondja h tul kicsi? Kismamak vki ugyanebben a helyzetben?
HÁt nekem a védőnő a 18. hét előtt nem is nagyon keresgéli a szívhangot, mert azt mondta, nagyon gyakran nem hallani még ilyenkor.
10 hetesen nagyon pici, simán elmehetett bármerre, a hallgató elől.
Ne parázz még, két hét múlva kiderül, mi újság.
Én 6-7 hetesen hallottam először, hüvelyi UH-n keresztül. Ne ess kétségbe, még pici, nem mindig hallható.
31 hkm
Szia!
A fiamnál a 9. héten hüvelyi uh-n. A védőnő 14 hetesen "találta meg" először.
A tesónál 8. héten hüvelyi uh-n. Most 12 hetes vagyok, a védőnő nem talált szívhangot, de 2 órával később a genetikai uh-n a dokival meghallgattuk és tökéletes. :)
Uh-val előbb hallani/látni, mert az elől nem tud megszökni. A védőnő a fiamat egy alkalommal 10 percig "kergette", mert mindig elmozdult.
Furca, hogy egyaltalan nezte neked a midwife.
En is ket gyereket Angliaban hordtam ki, de 15-16. het kornyeken vizsgaltak eloszor szivhanghallgatoval es meg akkor is mondtak, hogy ne izguljak, ha nem talalnak meg, majd a kovetkezo talalkozonal mar biztosan meglesz. De vegulis megtalaltak.
Nekem is volt szivhanghallgatom otthon, jo minosegu, de a tajekoztatoban benne volt, hogy a 12. het elott egyaltalan nem hallhato, nem is kell probalkozni, merthogy a meh addig meg a szemeremcsont mogott van, a csont mindent lefog, szivhanghallgato ehhez keves. Uh-n is ezert hasznalnak inkabb huvelyit az elso trimeszterben. Bar a hasi is eros es lehet ugy iranyitani a szoget, hogy bekukkoljanak a medencebe, de gyengebb a "jel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!