A Closty és a norcolut együttes szedésekor sikerült valakinek a baba?
Igen, nekem a 3. hónapban!
Norcolutot csak az első és második hónapban kaptam.
Az elsőnél azért ,mert akkor állította be a doki 28 naposra, utána szedtem a Clostyt(1x1 5 napig), volt is szép domináns tüszőm tőle, de abban a hónapban nem sikerült.
A második hónapban meg nem kellett szednem a Clostyt, azt várta a doki, hogy van-e peteérésem gyógyszer nélkül is(nem híve a fölösleges gyógyszerszedésnek)!
A második hónapban megint kaptam Norcolutot, hogy a doki szavaival élve letakarítsuk a régi nyálkahártyát.
Majd a 3. hónapban megint Closty(2x1) és akkor sikerült! :)
19hkm
Előtte olyan 4hónapot próbálkoztunk, de csak úgy hogyha jön akkor jön!
Aztán amikor úgy gondoltuk, most már tényleg belevágunk, elmentem dokihoz, kivizsgáltatott mert hosszú ciklusaim voltak(35nap). A hormonjai rendben voltak, csinált ultrahangot, rákszűrést stb.
A hosszú ciklusaim miatt írta fel ezeket a gyógyszereket, és középidőben mindig nézte ultrahangon a peteérést, és megmondta mikor kell összebújnunk! :)
Köszönöm a jókívánságot, remélem nektek is minél hamarabb összejön!!! :)
Kedves 4.válaszoló!Drukkolok neked hogy minél hamarabb összejöjjön a baba.
Kedves 5.válaszoló!Gratulálok a babához.Megszületett már vagy még a pocakban van?
Remélem sikerül teherbe esnem,nagyon vágyok még egy babára.Van már egy két éves kisiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!