Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Closty és a norcolut együtte...

A Closty és a norcolut együttes szedésekor sikerült valakinek a baba?

Figyelt kérdés
Teljesen felborult a ciklusom,ezért kell szednem.Már egy éve próbálkozunk a 2.babával,remélem ebben a hónapban összejön:)
2012. márc. 30. 12:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, nekem a 3. hónapban!

Norcolutot csak az első és második hónapban kaptam.

Az elsőnél azért ,mert akkor állította be a doki 28 naposra, utána szedtem a Clostyt(1x1 5 napig), volt is szép domináns tüszőm tőle, de abban a hónapban nem sikerült.

A második hónapban meg nem kellett szednem a Clostyt, azt várta a doki, hogy van-e peteérésem gyógyszer nélkül is(nem híve a fölösleges gyógyszerszedésnek)!

A második hónapban megint kaptam Norcolutot, hogy a doki szavaival élve letakarítsuk a régi nyálkahártyát.

Majd a 3. hónapban megint Closty(2x1) és akkor sikerült! :)

19hkm

2012. márc. 30. 12:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen hogy válaszoltál!Előtte mennyi ideig próbálkoztatok?Gratulálok a babához és jó egészséget kívánok nektek:)
2012. márc. 30. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Előtte olyan 4hónapot próbálkoztunk, de csak úgy hogyha jön akkor jön!

Aztán amikor úgy gondoltuk, most már tényleg belevágunk, elmentem dokihoz, kivizsgáltatott mert hosszú ciklusaim voltak(35nap). A hormonjai rendben voltak, csinált ultrahangot, rákszűrést stb.

A hosszú ciklusaim miatt írta fel ezeket a gyógyszereket, és középidőben mindig nézte ultrahangon a peteérést, és megmondta mikor kell összebújnunk! :)

Köszönöm a jókívánságot, remélem nektek is minél hamarabb összejön!!! :)

2012. márc. 30. 12:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Én először januárban kaptam norcolutot mert nem jött meg és mellé clostit!!azóta megint nem jött meg elmentem megint dokihoz ismét ugyan ezt kaptam!és még elküldött hormon vizsgálatra!remélem használni fog mindegyikőnknek!
2012. márc. 30. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is így sikerült, a második hónapban! Sok sikert!
2012. márc. 30. 16:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves 4.válaszoló!Drukkolok neked hogy minél hamarabb összejöjjön a baba.

Kedves 5.válaszoló!Gratulálok a babához.Megszületett már vagy még a pocakban van?

Remélem sikerül teherbe esnem,nagyon vágyok még egy babára.Van már egy két éves kisiam.

2012. márc. 30. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Norculut és closty ..első hónapban iker kisfiúk lettek a drágák...Azóta lassan 6 évesek,most spontán érkezik a kistesónk :-)
2012. ápr. 1. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!