Kismamik, sikerült valakinek itt closty + choragon kombinációval teherbe esni? Első próbálkozás sikerült? Kaptatok még valamilyen gyógyszert ezek mellé vagy utána minden ment rendesen?
Mi több mint 1 évet póbálkoztunk sikertelenül, a Clostyval pedig mindkét alkalommal a második ciklusban sikerrel jártunk!:) Az UH-tól függetlenül ém használnék ovulációs tesztet, az a tapasztalatom, hogy az pontosabban megadja a tüszőrepedés időpontját mint az UH.
Drukkolok, sok sikert!:) Nagyon sok párnak segített már a Closty! (choragont 2x kaptam, de pont azokban a ciklusokban nem sikerült, de szerintem ez nem sokat befolyásol)
Szia
Nekünk az első closti kúra második hónapjában összejött a baba,most vagyok 20 hetes és nagyon boldogok vagyunk.Mivel volt két vetélésem igy duphastont kellett szednem amikor terhes lettem és clexan injekcióval kell szúrni magamat végig a terhesség alatt.Tavaly előtt derült ki egy genetikai vizsgálaton hogy trombozisra hajlamos vagyok és ezért kell szurizni magamat.
Sok sikert!!!
10.13: sajnálom a vetélést, sajnos nekem is volt decemberben :( de kis terhesség volt, és már nagyon várjuk, hogy sikerüljön végre. abban, amit a dokid mond, lehet valami, én is hiszem, hogy amelyik baba szeretne, az megmarad,amelyik nem...
10.36: nagyon köszi, hogy írtál :) anyira gratulálok :) elképesztően jó érzés lehet már 20 hetes terhesnek lenni...nagyon szép időszakor kívánok és majd jó babázást
Szia!Én most a második babámat várom és mindegyik első hónapba megfogant:) Closty+Choragoon utánna nekem még a duphastont kellett szednem.
Sok sikert kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!