Mit jelent, ha a terhességi teszten többszöri próbálkozás után is halványabb a második csík? Okt.8-án kellett volna megjönnie, ezután másnaponként 5 tesztet csináltam, de ugyanaz lett az eredmény, a két csík közül az egyik mindig halványabb lett!
Most van csik vagy nincs?
menj dokihoz,ő mondja meg a tutit!!
Van ismerősöm akinél a teszt semmit nem mutatott,és mégis terhes volt!!
Szia!
Nekem nem mutatta ki a terhességet 5napos késésnél,de egy hét múlva mikor megismételtem a tesztet,volt egy halvány csík szerintem,de nem tudtam hogy tényleg csík vagy csak odaképzelem.Már nem volt kedvem tovább kísérletezni a tesztekkel,úgyhogy a dokira bíztam magam.2 hét múlva kellett UH-ra mennem,és ott tudtam meg biztosan,de még akkor is csak a petezsák látszott,az embriót csak rá 2 hétre láttuk.
Szóval szerintem simán lehetsz terhes.Azt szokták mondani,hogy a halvány pozitív tuti pozitív,a negatív viszont nem biztos hogy negatív,lehet hogy kevés még a terhességi hormon.
Szerintem várj pár napot és tesztelj újra,vagy menj el dokihoz,az a biztos.Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!