Akinek rossz lett a vérvétel eredménye Down szindrómára, és ezért elküldték amnióra, mi lett az eredmény? Igazolta a bajt, vagy kiderült, hogy minden rendben?
Barátnőmnél a teszt alapján 1:90 esély a down kórra, ezért amnióra küldték, de annak még nincs meg az eredménye. Nagyon izgulok érte, és csak érdekelne, hogy aki hasonlóan járt mi lett végül.
Köszönöm!
Engem 1:110-el küldtek el amniora, de még várom az eredményt én is.
Én hallottam olyanról, akit 1:4-el amnioztak és egészséges volt a babája, de olvastam olyat is, aki 1:32-el ment és ő volt pont az az egy.
Mivel az egész valószínűség számítás, így ha azt nézzük, akkor nagyobb az esélye, hogy egészséges, mint hogy nem.
Sziasztok,
nekem is 1:90 volt a kockázat, nem volt down-os a baba. Sajnos más genetikai rendelleneségge volt. Azt mondom szerencse, hogy akkor megcsináltattuk a magzatvízvizsgálatot. Engem a mintavétel után 2 héttel értesítettek, hogy baj van.
Ha nincs semmi probléma, nem fognak szólni. Nyugi, ismerek olyat, akinek a kockázata 1:54 volt és nem volt beteg a babája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!