11 hetes terhes vagyok, mikor fogom érezni a baba mozgását? . Hánadik hétben?
Figyelt kérdés
koszike a válaszokat2012. márc. 30. 15:04
1/7 anonim válasza:
Szia!
16.-18. hét után kezd majd mocorogni. De nem napi rendszerességgel. 25.-30. hét után majd igazi boxoló lesz belőle :)
Boldog babavárást :) Egy 6 hetes kismama :)
2/7 anonim válasza:
Én 19+2 hetesen kezdtem el először!Nagyon jó érzés,majd meglátod :-) Boldog Babavárást
3/7 A kérdező kommentje:
koszi a válaszokat..és a hasatok mikor kezdett el látszodni?
2012. márc. 30. 15:11
4/7 anonim válasza:
:D Nekem még sehol.
Egyébként sem vagyok hízós fajta, szóval később fog látszódni. Nőgyógyászom szerint tényleg nem fognak rám jönni a kilók, ha jönnek is, a szülés után lemennek.
5/7 timszy25 válasza:
Én a 16.-ik héten éreztem először a mozgását de még nem olyan erősen lehet majd később.Nekem már a 12.héten látszott a pocakom.
6/7 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ.
Vékony vagy,vagy dundi? A méhlepény az első vagy a hátsó falon van? Első vagy 2.,3.,..., baba?
Nekem 2. baba,sovány vagyok és hátsó fali lepény.14 hetesen éreztem először.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát sovány nemvagyok dekovér sem...olyan átlag...sportolo vagyok, ezert az izom miatt kicsit tobb a sujom...a méhlepénrol meg fogalmam sincs-..és elso terhessség
2012. ápr. 1. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!