Félidős anyukák ti milyen gyakran érzitek a baba mozgását? Szoktatok keményedni? Milyen időközönként?
Második gyerek.
Még egyszer sem keményedtem, söt nem fáj, nem húzodik semmim. Elsönél ilyenkor már óriási görcseim voltak marékszám ettem a magnéziumot.
Elsö babámat is 16-ik héttöl éreztem, mostanit is, de ritkábban figyelek a mostanira, de szeriem többször mozog.
én arra figyelek hogy délelött délután mozogjon. pont ma farsangon éreztem állva is már, hogy rugott.
Nekem is nagyon aktív a babám, én gyakram érzem a mozgását és már elég korán el kezdtem érezni. Második baba, így nem is meglepő. Én rengeteget keményedek és sajnos be is görcsölt a pocim is pár hete és ki is nyílt a külső méhszáj. A görcsök tekintetében ugyanez volt az első terhességemnél is ennyi idősen, de akkor nem keményedtem... Most viszont tényleg vannak napok, amikor többet van keményedve a pocim, mint normál állapotban és ez elég kellemetlen. Most már marék szám kell ennem a magnéziumot... :S
23 hkm
Második babám.Nekem szerencsére nem keményedik(reggel megiszok 1 magnézium pezsitabit)az előző terhességemnél is bávált.Vannak napok amikor nagyon aktív de van olyan amikor reggel délben este bejelentkezik főleg kaja után.
A lányom nagyon kis lusti volt a CTG vizsgálaton is folyamatosan "rázni" kellett,hogy legyen mérhető eredmény. Viszont amint megszületett olyan aktív lett,hogy el sem hittem.25 hetes km
szia
23 hetes vagyok a bébimmel :)
február eleje óta érzem (kb 16-18 hetes lehetett)
néha keményedek, néha puffadok, és néha olyan mintha belülről húzának össze vissza olyan nyomós húzós nem tudom kifejteni milyen érzés, de hál istennek nem sürün egyik sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!