12 hetes baba mozgását lehet érezni?
Figyelt kérdés
Ez a második terhességem, az elsőnél 17 hetes volt, amikor éreztem hogy mozog, mindenki hülyének nézett, hogy azt nem lehet csak majd 20 hét körül, de az UH is bizonyította hogy tényleg ő volt az. Most még csak 12 hetes terhes vagyok, de olyan érzésem van néha mintha forogna a pici, ez lehet? Vagy csak a belek és belső szervek vándorolnak hogy nő a baba?Amúgy nagyon vékony vagyok, előzőnél is mondta a védőnő ha hasra fekszem és úgy teszem oda a kezem ki tudom tapintani.2012. márc. 29. 19:24
1/8 anonim válasza:
Szerintem csak a belső szervek keresik a helyüket:)
2/8 anonim válasza:
Első terhességemnél 16 hetesen éreztem először. Most pedig teljesen meg vagyok győződve, hogy a 12. hét óta a kisbabàm érzem. Én is csodálkoztam eleinte, de már 14 hetes vagyok és ugyanott érzem egyre erősebben a kis rebegéseket. :) Persze még nagyon erőtlen és nem rerendszeres, de egyre gyakrabban veszem észre. Énszerintem olyankor nyújtja ki, vagy inkább rúgja ki magát.
3/8 anonim válasza:
Sok ilyen kérdés volt, mostanában, sokan nem hiszik. Pedig lehetséges.
Nem mondom, hogy tényleg a babát érzed, lehet bélmozgás is.
4/8 anonim válasza:
Mivel tudod, hogy mit kell érezned, biztosan Ő az!
Kívánom, hogy jó sokat érezd!
5/8 anonim válasza:
Igen,szerintem is lehetséges.Első babámat 16 hetes voltam, amikor éreztem először, most a másodiknál a 12-13.hét között.A védőnő is kérdezte, hogy nem e érzem még, én mondta, hogy de igen, és abszolút nem csodálkozott rajta.
6/8 anonim válasza:
Szia!2. babámat 12. héten éreztem,jobb oldalt,halovány kaparászásként,ami az idő előrehaladtával csak erősödött!Azóta már 3 éves a "bitang" kisfiú!:)
7/8 xStefix válasza:
Dettó úgy voltam, mint te és jól éreztem. :)
Gratula!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést :). Én biztos vagyok benne hogy őt érzem, mert most már tudom "mit kell érezni". Csak olyan rossz hogy mindenki tényleg úgy néz rám mint egy földönkivülire sőt előzőnél van aki ki is röhögött hogy az még nem lehet a baba, első terhességnél nem érezhetem stb, és tök rosszul esett mert én tudtam mit érzek és most is tudom.
2012. márc. 30. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!