Befolyásolja a súlytöbblet azt, hogy mikor érzem meg a baba mozgását?
Figyelt kérdés
A teltebbek később? Lehet a zsírrétegem felfogja? Mármint a hasamon belül :S 19 hetes vagyok pont :)2012. jan. 29. 13:06
1/9 anonim válasza:
Inkább attól függ hogy a méhlepény hol tapad. Első gyermeket csak a 23.héten éreztem biztosra hogy ő az. Most a másodiknál már a 16.héten, nem minden nap, de a 16. héten már tudtam hogy ő az.
Mindkét terhességnél súlytöbblettel indultam :(
2/9 A kérdező kommentje:
azt tudom, hogy első terhességnél később veszik észre a kismamák, erről sikerült tájékozódnom itt.
mellső falon tapad a méhlepényem amúgy.
nekem annyi zsírom van a hasamon, hogy meg bírom markolni, amúgy semmit nem híztam még kilogrammban.
2012. jan. 29. 13:17
3/9 anonim válasza:
En tulsullyal indultam es a 18. hetig a mehszajon volt a mehlepeny, csak utana huzodott fel, de az elso biztos mozgast a 18. heten ereztem meg.
4/9 anonim válasza:
Nekem is volt súlytöbbletem,mégis 18.héten éreztem először.
5/9 anonim válasza:
én sem vagyok sovány, és a 19. héten éreztem először.
6/9 A kérdező kommentje:
hát én egyszer kétszer éreztem mintha bugyborékolna picit.
asszem az az volt.
de határozott rúgásokat ilyenkor még nem lehet érezni ugye?
2012. jan. 29. 14:17
7/9 anonim válasza:
Hogy fogná már fel a zsírréteg?A baba nem a méh és a zsír között van! A méhedben! Semmit nem számít hány kiló vagy! Talán majd később látod a hasadon a mozgást,mert azt fölfoghatja a zsírréteg!
8/9 anonim válasza:
Én is "későn" kezdtem el érezni a babócát a pocakomban.Ez frusztrált is,mert mindenki ezzel nyaggatott: "Na,érzed már???".Ez kb. a 23-25. héten volt (első baba egyébként).
9/9 anonim válasza:
Rajtam is voltak plusz kilók, mégis az első babámat már 15-16 hetesen éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!