Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Befolyásolja-e a baba nemét,...

Lilchan kérdése:

Befolyásolja-e a baba nemét, hogy milyen ételeket kíván az anyuka?

Figyelt kérdés
A terhességem második hónapjában járok, és csak zsíros ételeket kívánok, ami régen nem volt rám jellemző. Pl.:sült szalonna, kocsonya, tepertő. Volt valaki köztetek így? Fiú vagy lány lett a baba?
2011. dec. 27. 12:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%
Nővérem is ezeket kívánta és két fia lett. Én undorodtam a hústól, a látványától is hánytam, lányom lett.
2011. dec. 27. 12:50
 2/22 Vadmeggy ***** válasza:
86%
Azt ugye tudod, hogy a babád neme már megtermékenyítéskor eldől?
2011. dec. 27. 12:52
 3/22 anonim ***** válasza:
70%
Én meg folyton szalonnát ettem volna. (kis)lány lett:)
2011. dec. 27. 12:52
 4/22 anonim ***** válasza:
73%
Én is ilyeneket kívántam, mint Te. Zömében sós ételekre vágytam. Úgy néz ki fiam lesz :)
2011. dec. 27. 12:55
 5/22 anonim ***** válasza:
60%
Szia nálam is így volt az elején tepertő meg szalon most meg már mindent eszek mindennel :) Kisfiú lesz. 24 hkm
2011. dec. 27. 13:01
 6/22 anonim ***** válasza:
82%

Persze, hogy nem befolyásolja, és nem is lehet erre alapozni.

Én is és sógornőm is odavoltunk a szalonnáért és társaiért. Nekem lányom, neki fia lett. :)

2011. dec. 27. 13:19
 7/22 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Én nem bírtam megenni se a húst, se a zsíros ételeket (nagyon sokat hánytam ezektől, ha csak ettem is valami hasonlót)... A sósat pedig még mindig nem szeretem!! (kislány lesz)

27hkm

2011. dec. 27. 13:21
 8/22 Szilvi01 ***** válasza:
56%
Az első 3 hónapban amig hánytam meg émelyegtem össze vissza ettem sóst-édeset, még nem volt rajtam ez a kívánósság. Miután elmúlt a hányinger szinte csak sósakat ettem,és ez azóta is így van. Közben kiderült fiam lesz. 21hkm
2011. dec. 27. 14:17
 9/22 anonim ***** válasza:
73%

En az elso terhesseg alatt nem hanytam egyaltalan igy ettem mindent amit megkivantam,foleg kovaszos uborkat,egyeb savanyusagokat,gyorseteleket.

Lanyom lett.A hasam fiut "mutatott".

Most szinten ezeket kivanom de meg nem tudom milyen nemu lesz.

2011. dec. 27. 14:39
 10/22 anonim ***** válasza:
38%
A húsra és az édességre rá sem bírok nézni és kisfiam lesz!
2011. dec. 27. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!