Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Befolyásolja-e a baba nemét,...

Lilchan kérdése:

Befolyásolja-e a baba nemét, hogy milyen ételeket kíván az anyuka?

Figyelt kérdés
A terhességem második hónapjában járok, és csak zsíros ételeket kívánok, ami régen nem volt rám jellemző. Pl.:sült szalonna, kocsonya, tepertő. Volt valaki köztetek így? Fiú vagy lány lett a baba?
2011. dec. 27. 12:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%

Vajon miért zavar itt bárkit is, ha valaki mást kíván mint ő maga?

Valaki tényleg azt gondolja, hogy ha kizárólag zsírosat eszik, akkor 1000%, hogy fia lesz?

Esetleg túl kellene látni az orrunkon, lefelé pontozgatók.

Kívántam a szalonnát és lányom lett.

Sógornőm imádta a szalonnát és fia lett.

Bármilyen hihetetlen, de pont nem ettől lett más nemű a gyerekünk.

2011. dec. 27. 18:00
 12/22 anonim ***** válasza:
54%

Hihetetlen, hogy egyesek végigcsinálnak egy terhességet ilyen tudatlanul.

A baba neme a fogantatáskor eldől, utána már nem befolyásolja semmi!

2011. dec. 28. 00:32
 13/22 anonim ***** válasza:
62%

Tényleg ilyen sok itt a buta? Eskü nem akarok kötekedni, csak nem értem, hogy valaki hogyan hiheti, hogy minden anyuka ugyanazt kívánja, ha ugyanolyan nemű gyereke lesz?

A szervezetünk nem egyforma, nem egyformán reagálunk a terhességre. Még akkor sem, ha két azonos nemű gyerekünk születik az évek alatt, a terhesség ez esetben sem jelenti, hogy feltétlen ugyanolyan lesz, és ugyanazt kívánjuk.

Én mindkét gyerekemmel hasonlókat kívántam, ők meg különböző neműek lettek.

2011. dec. 28. 13:33
 14/22 anonim ***** válasza:
37%

Miert lenne itt a valaszadok kozott barki is buta vagy tudatlan????

Mar megbocsass de latsz a valaszok kozott olyan valaszt ahol azt irja barki is hogy "igen befolyasolja a szuletendo gyermek nemet az hogy milyen eteleket kivan az anyuka"?

Mert en nem de akkor valoszinu nem ugyanazokat a valaszokat olvastuk.

2011. dec. 28. 14:15
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a lepontozókra gondolt, csak biztos rosszul fogalmazott. Aki lepontozgatja a válaszokat, az pedig valóban buta. Mert ez nem hasznos-nem hasznos kérdés, csak tény, hogy ki mit kívánt. Persze, hogy nem ettől függ a neme, de aki lepontozgat, az olyan mintha vitatná ezt.
2011. dec. 28. 14:38
 16/22 anonim ***** válasza:

Igen, a pontozgatókra gondoltam.

Csak azt nem tudom 14:15-ös miért vetted ennyire fel ezt?

Nem azt írtam, hogy te vagy a buta.

S amúgy sem konkrétan a válaszolókat butáztam le, bár fogalmam sincs ki pontozgat, lehet épp ők, de ha igen, akkor majd megvédik magukat. Akinek meg nem inge...

2011. dec. 28. 14:42
 17/22 anonim ***** válasza:
56%
Sajnalom,nem tudtam hogy nem mi vagyunk a "butak".A lepontozas hat valoszinu rosszul tudjuk milyen nemu babank van/lesz es azert pontoztak le minket.
2011. dec. 28. 15:04
 18/22 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok:

nyilván senki sem annyira buta, hogy úgy gondolja ez tuti módszer a gyermek nemének meghatározásában. Én is csak válaszoltam a kérdezőnek, nem a tényt állapítottam meg, hogy tuti emiatt lett fiú vagy lány a gyermek.

Amúgy meg régen csak az asszonyok, bábák megfigyelései adtak valamilyen támpontot, hogy milyen nemű gyermek születik, így a has formájában, a kismama kívánósságában, a teherbeesés időpontjában stb. stb. mind véltek felfedezni valós vagy vélt összefüggéseket.

Amúgy meg ez egy izgalmas időszak minden kismama életében, igenis jó tippelgetni, találgatni, hogy vajon ki lehet a pocakban, nem feltétlen orvosi és precíz választ vár itt a kérdező-

(le lehet pontozni)

2011. dec. 28. 15:56
 19/22 A kérdező kommentje:
A kiírás után vettem észre, hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdést, csak aztán mégsem töröltem. Valójában nem azt akartam tudni, hogy befolyásolja-e, mert természetesen nem, csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy ki mit kívánt és aztán kinek mi lett belőle.
2011. dec. 28. 22:47
 20/22 anonim ***** válasza:
56%
Én már válaszoltam a kérdésedre. Sejtettem, mire érted a kérdést, azt is, hogy rosszul tetted fel. De én ezen nem akadtam fönn!Senki nem annyira hüly.e, hogy azt higyje, a szervezetbe bevitt étel befolyásolja a baba nemét:)
2011. dec. 29. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!