Befolyásolja-e a baba nemét, hogy milyen ételeket kíván az anyuka?
Vajon miért zavar itt bárkit is, ha valaki mást kíván mint ő maga?
Valaki tényleg azt gondolja, hogy ha kizárólag zsírosat eszik, akkor 1000%, hogy fia lesz?
Esetleg túl kellene látni az orrunkon, lefelé pontozgatók.
Kívántam a szalonnát és lányom lett.
Sógornőm imádta a szalonnát és fia lett.
Bármilyen hihetetlen, de pont nem ettől lett más nemű a gyerekünk.
Hihetetlen, hogy egyesek végigcsinálnak egy terhességet ilyen tudatlanul.
A baba neme a fogantatáskor eldől, utána már nem befolyásolja semmi!
Tényleg ilyen sok itt a buta? Eskü nem akarok kötekedni, csak nem értem, hogy valaki hogyan hiheti, hogy minden anyuka ugyanazt kívánja, ha ugyanolyan nemű gyereke lesz?
A szervezetünk nem egyforma, nem egyformán reagálunk a terhességre. Még akkor sem, ha két azonos nemű gyerekünk születik az évek alatt, a terhesség ez esetben sem jelenti, hogy feltétlen ugyanolyan lesz, és ugyanazt kívánjuk.
Én mindkét gyerekemmel hasonlókat kívántam, ők meg különböző neműek lettek.
Miert lenne itt a valaszadok kozott barki is buta vagy tudatlan????
Mar megbocsass de latsz a valaszok kozott olyan valaszt ahol azt irja barki is hogy "igen befolyasolja a szuletendo gyermek nemet az hogy milyen eteleket kivan az anyuka"?
Mert en nem de akkor valoszinu nem ugyanazokat a valaszokat olvastuk.
Igen, a pontozgatókra gondoltam.
Csak azt nem tudom 14:15-ös miért vetted ennyire fel ezt?
Nem azt írtam, hogy te vagy a buta.
S amúgy sem konkrétan a válaszolókat butáztam le, bár fogalmam sincs ki pontozgat, lehet épp ők, de ha igen, akkor majd megvédik magukat. Akinek meg nem inge...
1. válaszoló vagyok:
nyilván senki sem annyira buta, hogy úgy gondolja ez tuti módszer a gyermek nemének meghatározásában. Én is csak válaszoltam a kérdezőnek, nem a tényt állapítottam meg, hogy tuti emiatt lett fiú vagy lány a gyermek.
Amúgy meg régen csak az asszonyok, bábák megfigyelései adtak valamilyen támpontot, hogy milyen nemű gyermek születik, így a has formájában, a kismama kívánósságában, a teherbeesés időpontjában stb. stb. mind véltek felfedezni valós vagy vélt összefüggéseket.
Amúgy meg ez egy izgalmas időszak minden kismama életében, igenis jó tippelgetni, találgatni, hogy vajon ki lehet a pocakban, nem feltétlen orvosi és precíz választ vár itt a kérdező-
(le lehet pontozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!