Éjjel arra kelek hogy félig a pocakomon fekszem pont ott ahol a baba van. Nem lesz így baja?
En igy aludtam meg azon az ejszakan is, mikor szulni mentem 41 hetes terhesen. Minden ejjel! Semmi baja nem lett.
Ha nem tetszik neki ahogy fekszel, ugyis jelez! :-)
Én is félig a pocakon alszom, úgy kényelmes. Általában ha nem tetszik neki ahogy fekszem, akkor elkezd rugdalózni :-)
31 hkm
Akár az első válaszoló, én is 41. hétre szültem, és mindvégig hason aludtam! Imádok úgy aludni egyszerűen! Sőt a kisfiam is imád hason aludni! (persze nem tudom ennek van e köze hozzá)
Például én pont bal oldalt nem tudtam, ahogy javasolják, mert úgy a fiamnak nem volt jó, jelzett mindig!
Én leginkább azt irigylem tőled hogy meg tudsz éjjel fordulni álmodban :) én arra kelek, hogy el vagyok zsibbadva, és akkor felülés, átfordulás, visszafekvés.
Amúgy ha a babát zavarná, tiltakozna :)
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!