Kutyám ugrott fel én meg hajoltam le és eléggé lefejelte az alhasamat,18 hetes vagyok. Múlt heti uh-n pont fejjel lefelé volt a baba, persze lehet, hogy már megfordult. Lehet szerintetek gond?
Ha nem érzel semmi fájdalmasat, nem vérzel, nem görcsölsz, akkor nincs baj. A magzatvíz tényleg megvédi a babákat.
Én hassal estem neki a falnak, mikor már nagy volt a pocim. Most itt ugrál mellettem a makk egészséges 1,5 éves kislányom.
Nyugodj meg! Én is hasonlóképp jártam 2-3 hete a kutyámmal. Nem lett belőle semmi gond. Múlt héten voltam a 20 heti Uh-on és mindene megvan nagyon jól érzi magát odabenn.
Én is nagyon megijedtem, egyébként, de jó biztonságban vannak.
21 hetes kismami
Aranyosak vagytok! Köszönöm a gyors válaszokat!
Mondom, picit fájogat, de lehet, hogy tényleg csak beképzelem.
Szia! Nekem masfel hete volt autobalesetem es az ov nagyon megnyomta a hasamat lent, meg a bordamat is. Fajt is utana a hasam par napig, megijedtem, megnezettem a babat, de minden rendben volt vele.
Azt mondtak, egyebkent sem lehet baja, mert ez olyan, mintha egy lufiba raknank vizet, es abba raknank valami gyumolcsot es azt jol megraznank. Szoval a baba csak egy kicsit himbalodzik, de semmi baja nem lehet neki.
Hulyen hangzik, de nekem a vedono igy magyarazta!
Remelem teged is megnyugtat egy kicsit! :-)
Igen, köszönöm! Nagyon megnyugtat az összes válasz amit írtatok! Csak tudjátok elképzeltem ahogy az a kis pici feje összerezzen.
Autóbaleset???? Az azért elég durva lehetett! Remélem nem volt nagyon komoly és mindenki jól van.
Szerencsére nincs semmi külső nyoma a hasamon. Remélem belül sincs semmi!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!