Valaki, akinek leválás volt a petezsák alatt, megmaradt a baba? Lett valami gond?
azt mondta a doki, hogy kicsi a leválás, a papíron is az van, hogy megnyugtató status, feküdni kell, +szedek Utrogestant egy korábbi vetélés miatt, de nagyon félek, hogy baj lesz megint.
köszönöm a válaszokat!
Szerintem meg, hallgass az orvosokra. Pihenj, sokat, beszélgess a picivel. Bízz a jóban. Sok csodát hallottunk már. :-)))) A csoda veled is megtörténhet.
Nálunk is volt sok guban, de mindig is tudtam, hogy jóra fordul. :-) Kitartást.!
sziasztok,
tegnap volt UH, most már nem a kórházban, hanem magán UH-n voltam a dokimnál. kb negyed órát nézegette, de sehol nem látott leválást. a dokim is mondta, hogy nem tudja mit néztek akkor a kórházban. továbbra is pihennem kell, meg egy halom gyogyit szedni, remélem kapaszkodik a drágám és velünk marad. a kisfiam is állandóan beszél neki, megzabálom. köszönöm a biztatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!