Ma töltöm a 17. hetet, nem gond, hogy nem érzem még a baba mocorgását? Kissé aggódok
Bár én is az első babámat várom szerintem ne legyél ideges.
Általában azt mondják a tapasztaltabbak, hogy a 20.hét körül fogod érezni erő teljesebben meg szinte mindennap.
Nekem a 18.héten kezdödőtt el miközben a piacon álltam sorba húsért:-)))Meg mosolyogtam a dolgot és a hentes kérdezte, hogy mi olyan vicces ő is szeretné tudni(hozzá járok 15 éve, ismerem már), mire mondtam neki, hogy most mozdult meg először a babám, üdv rivalgás tört ki a sorban állók között:-)).
Ne aggódj, fogod nem sokára érezni folyamatosan.
Előző vagyok.El felejtettem írni, hogy most kezdtem a 20.hetet.
Boldog baba várást.
Ilyen korán még simán előfordulhat, hogy napok-hetek kimaradnak és nem érzed a mocorgást.
A 20-21. hét körültől fontos, hogy mindennap érezd.
Akkor is nagyon kell rá figyelni még, általában csak este, nyugalomban érezni, mert még annyira pici a baba!
Sokan első babánál 17 hetesen még az égvilágon semmit nem éreznek, úgyhogy nem kell aggódnod!
Én 18+3 hetesen éreztem először és még így is korainak tartottam.
Szia!
Szerintem semmiképp se aggódj mert még elég korán van.
Én 20. hetesen és 2 naposan éreztem először pár apró lüktetéshez hasonlót, s azóta minden nap :)
De még nagyon finomak ezek a mozgások, így csak este tv-nézés közben, illetve reggel még felkelés előtt érzem :)
Türelem, fog jelezni a kisbabád!
Üdv: 21. hetes kismami
ne aggódj az a lényeg :) bár könnyű mondani, nekem volt hogy egyik nap alig éreztem, mindig este 8-9 körül indult be, másnap egész nap jött ment:)
A lényeg ha már érzekelted az első megmozdulását ,hogy minden nap mozogjon " mindegy hogy mikor és mennyit "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!