10 hetes terhes vagyok angliaban, most volt nemreg a midwife adtfelvetelre, de sajnos a baba szivhangjat nem talalta azt mondja h tul kicsi? Kismamak vki ugyanebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
a baj csak az h 2 eve volt egy terhessegem sajnos down kor betegseget talaltak igy abortusz, akkor neki sem talaltak a szivhangjat nagyon felek h megint baj van.......vagy csak siman meg pici a magzatom, 2 het es minden kiderul...ki mikor halotta a baba szivhangjat elosszor?2012. márc. 30. 20:09
11/19 anonim válasza:
Szia! Nekem az elozo terheseggemnel( ami abortusszal vegzodott) a 7. heten mar hallottak szivhangot. De szerintem ez sok mindentol fughet....gepek kora, hogy hol csinalod, milyen ultrahangal...stb. En is kint elek angliaban. es ugy gondolom 4 hetes terhes lehetek.:) Jovoheten szeretnenk elmenni a parommal dokihoz. Segitenel, h hogyan mukodik ez itt? Elorre is koszonom!
12/19 anonim válasza:
Utolsó! A kérdezőnek nem uh-gal nézték és nem doki nézte, hanem a védőnője játszotta az eszét és szívhang figyelő készülékkel keresgette a szívhangot.Köztudott h ilyen készülékkel leghamarabb 12-14 héten lehet meghallani.Szóval nem értem h egy védőnő ezt h nem tudja és csak bepánikoltatta szegény kismamát.
13/19 A kérdező kommentje:
Szia, akinek a segitseg kell terhesgondozassal kapcsoltaban: mi 9 hetesen mentunk el dokihoz mivel kell egy het a kapcsolat felvetelre a midwifel, vegulis a lenyeg h 12. het elott menjetek el, a doki par kerdest feltesz, vernyomas meres, az allapotodrol kerdezget majd,kapsz egy nagy csomagot, aztan a midwife felhiv es idopontot egyeztettek a talalkozora, a midwife feljegyzi az adataidat, betegsegekrol, ezutan elkell h menj vervetelre, ezutan mar csak varni kell a levelet a korhazbol az elso scanra, ott alaposan megvizsgaljak a babat....jo babavarast ha esetleg avn meg erdesed irj nyugodtan gartulalok.....es ma vagyok 11 hetes, 1 het mulva scan nagyon felek...jo babavarast
2012. ápr. 14. 19:41
14/19 A kérdező kommentje:
Irok hatha vki meg olvassa, sikerult voltunk scanen minden rendben nagy hurra es boldogsag, 10cm a baba, nagyokat rug es sokat mozog ...koszonom mindenkinek a biztatast xxx
2012. ápr. 25. 20:41
15/19 anonim válasza:
Gratu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
16/19 anonim válasza:
Nagyon gratulálok, drukkoltam így ismeretlenül is! :))
38 hetes km
17/19 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :):)
2012. ápr. 26. 16:20
18/19 anonim válasza:
En nem is nagyon ertem. Nekem mind a ket baratnom angliaban szult es a masik epp most terhes. 12hetig nem is kerestek szivhangot. Azegyik barátnőm a 8het előtt ment el a midwife hoz "gphez". Es haza kuldtek , h a 8 het utan jojjon vissza. De egyebken szerintem hüvelyi ultrahangal lehetne hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!