Székrekedésben kérek segítséget? 19 hetes terhes vagyok ikreket várok sajnos 4 naponta van székletem. Próbáltam rostos ital, aloe verát, aszalt szilvát. Ezeken kívül valami tanács?
Próbáld ki a lenmagot. Frissen őrölj egy keveset. Amit nem használsz fel azonnal tedd a hűtőbe. Lassan emeld az adagot, mert, ha nem így teszel, akkor haspuffadásod, szélgörcseid lehetnek. Tehát szép lassan juss el a napi 2-3 evőkanálnyi adagig. Reggel és este egyél belőle. Az őrleményt keverd bele valamibe (pl.: joghurt, gyümölcslé stb.), hagyd állni kb. fél-1 órát, majd fogyaszd el.
Esetleg próbálkozhatsz homeopátiás szerekkel is.
árpacsíraőrlemény (biobolt, dm) joghurtba vagy vmibe keverve elég jó székletet produkál.
ami szintén tuti , legalábbis a környezetemben élőknek és saját magamnak is mindig segített: útifűmaghéj (biobolt, gyógynövénybolt), ezt bátran ajánlom!! érdemes összességében az étrendedben is emelni az értékes rostokat-ha esetleg még nem tetted meg. sok sikert és "jobbulás"! :)
en azt sajnos nem tudom, hogy mi hozza meg az "ihletet", csak azt, hogy mit ne egyel. Terhesen nekem is problemaim voltak, de a laktoz intolleranciammal kezeltem. 1 pohar joghurt, egy kis jegkrem es megvolt az eredmenye. szoval.
hagyd el az almat, banant, etcsokit, rizst es igyal sok-sok vizet, hogy lazuljon a cucc. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!