Terhes vagyok én szeretném ezt a babát, de a párom mivel
suliba jár (21éves) nem akarja, legalábbis nem tud
dönteni. Tudom ha én úgy döntök megtartom őt
elveszítem. Teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek?
Ha nem tartod meg a babát, szerintem egész életedben bánnád!! Nem fogod elveszíteni a párod, ha szeret téged! Ha meg igen, akkor nem érdemel meg benneteket!
Egy gyermek, maga a csoda! Ha hamarabb nem, akkor születése után az apukája is rájön....
2011. márc. 22. 14:00
2/12 anonim válasza:
Ezt neked kell eldönteni, mi nem ismerjük a párodat. Te hány éves vagy? Dolgozol vagy te is suliba jársz? Mióta vagytok együtt? Szüleitek mit szólnak a babához?
2011. márc. 22. 14:02
3/12 anonim válasza:
A kérdésedre nem tudok, és nem is szeretnék válaszolni, mert azt csak Te tudod eldönteni, hogy mit tegyél. De mielőtt döntesz, mindenféle szempontot vegyél figyelembe! Az, hogy a terhesség és a gyermek maga csoda, azt gondolom, hogy vitathatatlan, szerintem ezt minden nő így éli meg, de megítélésem alapján a boldogság akkor igazán felhőtlen, ha azt a gyermeket mindketten ugyanúgy várjátok; neki apára és anyára is szüksége lesz. Hisz a gyermekvállalás, egész életünkre szóló elkötelezettséget jelent. Kihordai és megszülni csak a kezdeti lépése annak, ami egész hátralévő életedben a feladatod lesz. És a másfajta nehézségek évekkel később fognak jelentkezni. Félre ne érts, semmiképpen nem akarlak lebeszélni róla, hogy megtartsd, csak felnőtt fejjel, felelősségteljesen gondolkozva dönts!
2011. márc. 22. 14:28
4/12 anonim válasza:
Istenem annyira sajnálom ilyenkor a babákat, ha már láttál vagy olvastál abortuszról hogy mit csinálnak azzal a kis fejletlen testtel, nem ártott az a baba senkinek és annyi felelőtlen fiatal van és elvetetik megölik őket, szerintem jobb lenne nekik szex előbb belegondolniuk. Kedves kérdező ezt nem is neked irtam csak ugy, látom hogy te szeretnéd megtartani, sztem döntened kell egy baba vagy a férfi közt én biztos a babát választanám még ilyen fiatalon is. Ha most elveteted később ő is elhagyhat attól és fele annyi esélyed lesz ujra egy abortusz után teherbe esni azthiszem. Persze lehet nem igy van én is pont 21vagyok de nagyon ovatos voltam szexnél mai napig rettegek teherbeeséstől pedig mindig védekezünk anélkül neki se állnék..bocs a kusza fogalmazásért..
2011. márc. 22. 16:12
5/12 anonim válasza:
Inkább olyanokat kéne kérdezened magadtól: fel tudom nevelni,van pénzem egy gyerekre, kb. 20 millió a bankban?
Van hol laknom, van kire számítanom?Én megértem a párodat, 21 évesen még elég éretlen és ő is ezeket tudja, tudja,hogy nem tudnátok felnevelni. Előbb kellett volna gondolkodni,mondjuk védekezni.Ne a gyerek szenvedjen a szülei hülyeségétől.
2011. márc. 22. 16:20
6/12 anonim válasza:
Ha szeretnéd a babát, és el is tudod tartani, támogatnak pl a szüleid, vagy vki, akkor tartsd meg.
Ha elveteted, egy nagyon mély, akár örökre szóló nyomot fog benned hagyni. A párodat is meg fogod utálni emiatt, hisz olyan dologra "kényszerít", amit te nem akarsz.
Amúgy nem értem. A gyerekcsináláshoz két ember kell. Addig szeretett, míg bedugta, de most, hogy lett vmi következménye, már inkább menekülne? Akkor talán jobb is ha megszabadulsz tőle. De ezért nem szegény babának kellene szenvednie.
Mivel védekeztetek?
2011. márc. 22. 17:03
7/12 anonim válasza:
Utolsó, szted ha védekeznek jönne a baba?
2011. márc. 22. 23:15
8/12 A kérdező kommentje:
Nem nem védekeztünk,de tudtuk a következményeit mindketten és számoltunk Vele.Az én szüleim mellettem állnak teljes mértékben,az ő szüleinek még nem mondtuk el,mivel ezen még gondolkozik.De igen ő korainak tartja.Én nagyon nem szeretném ezt a babát elvetetni,mivel volt már egy spontán vetélésem :( 23éves vagyok,és úgy érzem fel tudnánk nevelni ezt a babát.Lehet nincs 20millió a bankban,de van a családi háttér,legalábbis részemről.Nehéz ez így nagyon,mert én egyiküket sem szeretném elveszíteni!
2011. márc. 23. 01:03
9/12 anonim válasza:
De ne várd el,hogy a szüleid neveljék fel és ők gondoskodjanak róla. Neked kell!
2011. márc. 23. 08:52
10/12 A kérdező kommentje:
Nem várom el hogy ők gondoskodjanak róla,de nem kilátástalan a dolog,mint sok ilyen helyzetben.Tudom hogy az én felelősségem!Volt munkahelyem is,tehát ez sem probléma.Sok ismerősömnél látom,tudom mivel jár egy baba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!