Nagyon fontos nekem ez, mivel mostmár teljesen tanácstalan vagyok, mi a véleményetek, voltatok már hasonló helyzetben?
valóban aggódásra ad okot a helyzeted. Nem is világos minden részlet, nem is tudok hasznos tanácsot adni...
Csak annyit h ne keseredj el, ne bástyázd körbe magad ezekkel a rossz gondolatokkal, inkább próbáld elhinni h minden rendben lesz és amikor majd úgy gondolod probléma nélkül lehet gyereked. ne rágódj azon h "de mi lesz ha...". az nem tesz jót. :)
"A legnagyobb baj az hogy havonta egyszer kétszer vagyunk együtt max, mert már annyira undorodik a gumitól..."
Bocs, de nálam ez kiverte a biztosítékot. Szerintem eléggé hálás lehet a barátod, hogy ilyen kitartó vagy, jóban-rosszban mellette állsz, nem hagytad ott a fenébe a bajaival együtt. Erre ő nem hajlandó felhúzni az óvszert...ez milyen már?
Egyébként ezzel a helyzettel kb annyit tudsz kezdeni, hogy addig járod az orvosokat, amíg olyat nem találsz, aki kezdeni tud vmit a helyzettel.
Ha pedig aggódsz a hegesedések miatt, akkor menj el kivizsgáltatni magad. Bár szerintem azért mondta, hogy ráér, mert ezek nem egyszerű mindennapos vizsgálatok lehetnek. Mármint teljesen feleslegesek, ha esetleg magától is összejön a baba. Szóval akkor kellenek ezek, ha nem sikerül a teherbeesés. (Pl. meddőségi kivizsgálásra sem kell elmenni, csak azért, hogy az ember tudja minden rendben van-e...majd csak akkor, ha nem jön össze a baba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!