Kicsit tanácstalan vagyok. Ezek jó vagy nem jó jelek? Ha volt hasonló tapasztalat? Már 3 napja érzek fura érzést a hüvelyemben. Olyan égő szorító érzés. Nem vagyok felfázva és nem szedtem össze semmi bacit.
Most vagyok a beágyazódás idejében(remélem), de abszolút nincs nyákom. A babatervezőkön azt olvastam egy héttel peteérés után újra van nyák. Nekem a peteéréstől a mensiig mindig sok krémes nyálkám van ezért már sajnos sokszor csalódtam. Most azonban száraz vagyok.:(Ez nem jelent jót igaz?
Még azt szeretném megkérdezni, hogy a méh tágulását minden esetben érzem ilyenkor ha van baba ha mensi lesz?
Nagyon köszönöm ha válaszoltok.
Szia!
Beágyazódásnál én is száraz voltam. Hőmérőzés sokat segíthet, hogy tudd, mi zajlik épp benned. Ne aggódj emiatt. Pihenj sokat, azzal segítesz a picinek a legtöbbet.
Sajnos a méh változását minden esetben érzed, mert a menses előtt megvastagszik, és nehezebb lesz, így ha érzékeny vagy, akkor mindent érzel. Ja és figyeld a nyákot, ha kicsit barnás lesz, akkor az jót jelent :)
Sok sikert.
K.
Nagyon köszönöm.
Igazából ma mást se figyelek csak hogy hátha van egy pici barna. A melóban is óránként járok pisilni(bár kell is nem értem).
A hőm. lépcsős. Az nem tudom jó-e. 36,7 volt 2 napig, majd 36,8 szintén két napig ma reggel 36,9. Eddig a peteérésem után másnap volt 0,2 esés, de azóta csak fölfelé kúszik.
Nagyon izgulok. A jövő hónapban mennék meddőségi kivizsgálásra. Szép volna ha sikerülne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!