Milyen szert ajánlotok pattanásos bőrre? Már minden vacakkal próbálkoztam (Neutrogéna, Garnier. De egyik sem ér semmit) Egy 16 éves tanácstalan lány
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 16:34
1/15 anonim válasza:
Minden bőrprobléma elsősorban belső eredetű.Kezdj egy tisztítókúrával.1 hónapig igyál minden reggel éhgyomorra csalán és diólevél teát.Egyik nap a csalánt másik nap a diólevelet.Közben kezdd el a külső kezelést is.Egy evőkanál közönséges vagy ragadós galajt forrázz le 2.5 dl vízzel lefedve hagyd állni 15 percig,és ezzel mosd le az arcod.Mindennap készíts friss teát.
2/15 anonim válasza:
www.dermahelp.hu oldalon nézd meg.
3/15 anonim válasza:
szeretem a patikat:):):) kinyomhatom neked őket?? (Borsod,Pest megye)
4/15 anonim válasza:
Aknesol ecsetelő. Gyógyszertárban lehet venni, nincs ezer forint. Nekem segít. Kipróbálhatnád a tejföl-élesztő pakolást. Nincs jó szaga, de hálás lesz a bőröd érte. Rá kell száradnia, csak akkor mosd le, ha már érzed, hogy húzza a bőröd. Ha otthon vagyok, nekem egy óráig is rajta van az arcomon.
5/15 anonim válasza:
A drogériás cuccokat felejtsd el. Sudocrem-et kenj rá, 2 nap múlva leszárad. Nekem gyógyszerész mondta.
6/15 anonim válasza:
én is hasonló helyzetben voltam, mint Te, aztán elegem lett a kenceficékből és vettem egy sima Eucerin fedő-stiftet.1x használom reggelente, és 1-2 nap múlva már szebb lett az arcbőröm.egyébként is, ha megmarad pár pattanás, azt is eltakarja.:)
7/15 anonim válasza:
Egy jó bőrgyógyász tud segíteni, ha komoly pattanás gongjaid vannak. Ha csak néha bújik elő egy-egy, próbálgass. Minden szer másként hat minden egyes emberen.
8/15 anonim válasza:
Emberek, ez egy tini!!!
Tök normális, hogy pattanásos.
Kérdező, használj natúrkozmetikumokat, azok jók.
9/15 anonim válasza:
BIODERMA.
Én még 22 évesen is pattanásos voltam. Olyan szépen helyre rakta :)
10/15 anonim válasza:
Sotret! Necces de egy hónap alatt rengeteget javult a bőröm. Bőrgyógyásznál tájékozódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!