Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes vagyok én szeretném...

Bettyy22 kérdése:

Terhes vagyok én szeretném ezt a babát, de a párom mivel suliba jár (21éves) nem akarja, legalábbis nem tud dönteni. Tudom ha én úgy döntök megtartom őt elveszítem. Teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 13:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De komolyan nem értem. Nem akar gyereket, de nem védekezik, mert állítólag tisztában van a következményeivel. Akkor mégis miről beszélünk? Ha ilyen fiatalon nem akar gyereket, miért nem húzott óvszert?
2011. márc. 23. 16:26
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem fogsz szeretni azért amit írok de:

Ha felelősséggel gondolkoznátok, akkor tudnotok kellene, hogy egy gyereknek mind apára és mind anyára szüksége van!

Biztonságos kapcsolatban, háttérrel! Kiegyensúlyozott, egészséges gyermeked ugyanis így lesz!

Ha ez nem adatik meg, az egyik fél még nem szeretne szülő lenni, akkor ugyan legyen kedves elárulni, hogy miért nem védekezik???

Egy élet megszülése és FELNEVELÉSE felelősséggel jár!

Nem tudok mást írni, de önző dolog, amit csináltok.

Abortuszt nem támogatok azért, mert valaki felelőtlenül él nemi életet. Szüld meg és vállad a felelősséget, ami a gyermekneveléssel jár! És vállalja a párod is, aki csinálta a gyermeket! A gyermeknek szüksége van az apjára!

Ha nagyon gond, akkor van egy csomó gyermektelen pár, aki szívesen felneveli.

2011. márc. 23. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!