Megállapitották, hogy terhes vagyok, de a doki folyást talált nálam. Mi lesz velünk? Beteg lesz emiatt a babám? Vagy elveszítem?
Ne aggódj,a doki tudja, mit kell csinálnia. Azt javaslom, hogy az ő utasításait kövesd, rá hallgass leginkább.
Emellett... valószínűleg kezelni fog. Nem veszíted el a babádat és beteg sem lesz. Mitől lenne? Nem is értem ezt a kérdést.
Boldog babavárást Neked és gratulálok!!
Gratula a babához!! :))
A kenetvétel eredménye, ha megjön, fogja tudni a doki, hogy milyen huvelykúpot írjon fel. Az majd kikezeli.
Én egyébként a terhesség 4. hetétől küzdöttem gombával a 11. hétig, 18 db canesten kúpot hazsnáltam el a dokim javaslatára, azt mondta, mivel megváltozott a hüvely kémhatása, és a folyás, ami terhesség alatt bővebb, eleve kedvez a gombák elszaporodásának, így kitartónak kell lennünk a kezelésben... A babának meg semmi baja nem lesz, a kúp helyileg hat.
És tényleg, az én babám is köszöni, jól van. :)
A másik dolog, hogy nem tudom, hány éves vagy, nem is az számít, de olvass babás oldalakon a terhességről, mert ha fáj a cicid, azért fogsz sírni, ha nem fáj, akkor azért, ha késszerű nyilallások mennek a hasadban megint azt fogod hinni, hogy innen már nincs tovább, - tehát be fogsz zakkanni.
Holott a terhességet, ha kívülről megnézed, és nem pánikolsz, akkor látod, hogy a szervezet alkalmazkodása csupán a változásokhoz, amit a baba okoz, és amire a babának szüksége van. Tágabb medence, nagyobb méh, hosszabb méhszalagok, nagyobb has... Mindegyik legyen természetes, még akkor is, ha néha kellemetlen!
A vérzés, barna folyás nem jó, akkor rögtön doki, egyébként meg no para! :)
22 hetes kismama
Minden rendben lesz! Én végigkúpoztam az első terhességet, a hormonváltozástól volt folyásom. A kisfiam már 6 éves és egészséges!!!
Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!