Mit tegyek, hogy ne gondoljak arra, hogy ezt a babát is elveszítem?
Számolj vissza ... azt szokták mondani hogy ha azt az időt felülírja meghaladja a terhesség mint amikor a tragédia beköv. akkor már jó esélye van.
Sajnos az első harmadban benne van..
Sajnálom.
nekem is volt missed akkörüli időpontra vagyok kiírva a 2. babával
Távozz tőlem rossz gondolat!
Vagy pedig amikor ismét felbukkan ez a gondolat az agyadban, akkor erőteljesen mondogasd hangosan (ha egyedül vagy), vagy magadban, hogy: Minden rendben van! És ezt is sokszor, és akkor egyszer csak elszáll a rossz!
Hidd el, megértelek, de a baba, és a saját érdekedben is muszáj megerőltetned magad, és töröld ki a negatív gondolatokat! Merd átélni a félelmet, de engedd is el! Meglátod, felszabadulsz, és sokkal jobban fogod érezni magad. Próbáld úgy felfogni, hogy ha az van "megírva", a rossz akkor is megtörténik, ha a fejed tetejére is állsz, de ha nincs baj, feleslegesen okozol mindkettőtöknek rossz élményeket.
Nekem is pont a 10. héten ment el az előző babám, az elején én is paráztam, de ahogy átlendültem a "kritikus" időszakon, enyhült a félelem. Nyugi, két hét, és meglátod, még élvezni fogod ezt a terhességet!:) Minden jót! Majd írd meg, kisfiú vagy kislány!;)
Egy ma már 1 éves gyönyörű kissrác anyukája:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!