Miért gondolják azt sokan, h terhesség alatt bármiféle vérzés normális? Hogy tudnak a gyk előtt ülni halál nyugodtan, mikor véreznek?
Kisebb vérezgetés barnázgatás normális is lehet a terhesség bizonyos szakaszaiban -de nyilván ezt is orvos hivatott eldönteni,hogy oké vagy nem oké.
A nagyobb vérzésnél én sem értem miért ülnek itt és miért itt kérdeznek,de talán mert félnek a dokitól,a vizsgálattól,vagy attól hogy baj van tényleg.
Sőt,szinte biztos vagyok benne,hogy sokan meg attól félnek,hogy amitől ők annyira megijednek amiatt a doki röhögve elküldi őket...
Hát szerintem ezért.
Én első terhességemmel azonnal ügyeletre rohantam a nemvárt napján,mert véreztem (tudtam h terhes vagyok mert + tesztek voltak és éreztem is)erre elhajtottak hogy mi a francnak megyek ha menstruálok.
Azóta 2 éves a lányom,szerencsére úgy döntött hogy velünk marad orvosi segítség nélkül is.
Kismértékű vérzés (rózsaszínes-pirosas) még belefér.
Nekem is volt az 1. babával, dokihoz mentem is, megnézett és azt mondta h nyugi, nincs gond, valószínű egy kis ér megpattanhatott; terhesség alatt ugyanis sokkal vérdúsabb minden.
Sötétebb vérzés, barnázás, főleg fájdalom már jelezhet bajt. De tapasztalatom szerint, aki ilyen tmában ír be, sosem haláli nyugodt.....
Nekem meg pont azt mondták, h a piros vér a gáz. De valőszínűleg inkább mindkettő.
Engem nem lehetne megnyugtatni itt semmivel, mert lehet, h nincs gáz, de inkább menjek be 1oox feleslegesen, mint egyszer későn. A vérzés pedig általában bajt jelent azért.
Jaigen és a másik: holnap úgyis megyek orvoshoz.
És ha addigra már késő lesz?? Ezt se értem... komolyan gondolják ezek a nők???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!